PowerBoost kasa 97TL

Sistemimin kasasını alacaktım (sistem toplama yeni başladı sadece SSD var) değişen parçaları en son alacağım diye kafamda kurmuştum. Şimdi kasa alacağım sonrasında para biriktirmeye devam edip işlemci, anakart, RAM, ekran kartı alacağım. Bu kasanın fiyatı neden böyle?

Yanlış yazılmış. Ha bu arada markalı PSU'lar alın. Evinizden parçalarınızı toplamak istemeyiz :)

PSU'yu aldıktan sonra çıkartıp kullanılabilir bence, daha sonra iyi bir kasa geçiş yapılabilir.
Geleceğine inansam alacağım direkt, fanlar ARGB'ymiş. N5 MF'teki fanlarla değiştirip DH ölücülerine satsam güzel iş aslında.

Yanlış fiyatlandırma yapmış olabilirler. Almayı denediğinizde fiyatlandırma hatası diye bir uyarı gelebilir.

Sistemimin kasasını alacaktım (sistem toplama yeni başladı sadece SSD var) değişen parçaları en son alacağım diye kafamda kurmuştum. Şimdi kasa alacağım sonrasında para biriktirmeye devam edip işlemci, anakart, RAM, ekran kartı alacağım. Bu kasanın fiyatı neden böyle?
Kasanın bir kolonunu göndermesinler şimdi 🤭

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı