Powerboost M.2360VH alınır mı?

yedwave

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu monitördeki özellikler isteklerimi karşılıyor, sizce alınır mı? VA panel istiyordum, 21'5 üstü, 75 Hz.
Oynadığım oyunlar Online olarak sadece CS:GO, gerisini Single oynuyorum.

Hocam bu tür markalar önermiyoruz zaten aldığınızda da çok bir şey beklemeyin 75 Hz lakin ne FreeSync desteği var ne de başka bir şey. Ölü pikseller ile dolu. Bu monitörü alabilirsiniz hem 22 inch hem 75 Hz hem 1 ms hem de FreeSync desteği var bu fiyata en iyisi bu

O monitorun yakin ayni fiyata daha iyi bir monitor alabilirsin: Asus 21.5'' Vp228qg 75hz 1ms Fhd Freesync Gaming Monitör - n11.com

Hocam bu 21'5 inch, şu an kullandığım monitör 23'6 bu genişliğe alıştığım için minimum bu düzeyde bir monitör arıyorum öyle diyeyim.

Hocam bu tür markalar önermiyoruz zaten aldığınızda da çok bir şey beklemeyin 75 Hz lakin ne FreeSync desteği var ne de başka bir şey. Ölü pikseller ile dolu. Bu monitörü alabilirsiniz hem 22 inch hem 75 Hz hem 1 ms hem de FreeSync desteği var bu fiyata en iyisi bu

Hocam ekran kartım NVIDIA, HDMl kablo ile kullanıyorum.

Hocam bu monitör güzel ama IPS panellerden canım yandı, en kötü ışık süzmesi problemi beliriyor kısa süre sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı