Attack Shark M87 Prov2 alınır mı?

• Konuyu başlatan KasKo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 62
Bu klavyeyi buldum. Tasarımı çok hoşuma gitti. Alınır mı? Ya da bunun gibi yazıları tuşların üstünde değil de kenarında olan klavye var mı başka?
Switch modelini tam öğrenebilirsek iyi olur hocam. Çünkü attack sharkın kullandığı bazı switch modelleri kronik çift tıklama sorunlu oluyor.
Mesela K86
Tabi her ürününde geçerli değil bu, K75 ve X66 modellerini tanıdığım kişiler kullanıyor sorunsuz şekilde. Senin attığın modelin switch markasını bilmediğim için orasına yorum yapamam ama klavyenin kalan kısımları rakipleriyle hemen hemen aynı ortalama bir gasket klavyeye benziyor. Fiyatı da uygun duruyor zaten, switchlerde bir sorun yoksa alınır.

Switch modelini tam öğrenebilirsek iyi olur hocam. Çünkü attack sharkın kullandığı bazı switch modelleri kronik çift tıklama sorunlu oluyor.
Mesela K86
Tabi her ürününde geçerli değil bu, K75 ve X66 modellerini tanıdığım kişiler kullanıyor sorunsuz şekilde. Senin attığın modelin switch markasını bilmediğim için orasına yorum yapamam ama klavyenin kalan kısımları rakipleriyle hemen hemen aynı ortalama bir gasket klavyeye benziyor. Fiyatı da uygun duruyor zaten, switchlerde bir sorun yoksa alınır.
Switch türlerinden pek anlamıyorum ama tasarımı çok hoşuma gittiği için attım internetten buldum. Yani bunun gibi tuş yazıları olan klavye öneriniz varsa mutlaka beklerim. Çünkü bugün yarın almam lazım.

bu tarz yandan baskılı mi arıyorsun hocam?
Evet attığım klavyeyi örnek olsun diye attım yani araştırmadan karşıma çıktı diye. Yandan baskılı klavye arıyorum adını bilmediğim için. Switch türü farketmez manyetik de olur. Sadece baskısı öyle olsun yeterli benim için. 2500-3000 Fiyat bandında.

Evet attığım klavyeyi örnek olsun diye attım yani araştırmadan karşıma çıktı diye. Yandan baskılı klavye arıyorum adını bilmediğim için. Switch türü farketmez manyetik de olur. Sadece baskısı öyle olsun yeterli benim için. 2500-3000 Fiyat bandında.

Maxitekno stokları yenilemiş, baya bir renk seçeneği var. Çoğu da seveceğin tarzda. Bu arada satıcı güvenilir. N11, Trendyol, hepsiburada gibi sitelerde de satış yapıyor. Ben kendi sitesinde daha ucuz diye oradan attım ama bu saydığım sitelerde satıcının adını aratarak oralardan da alabilirsin.

Son olarak bu var, seversin muhtemelen.

Sağ üstteki üç tuşu çıkarıp yerine ekran ve ses tekerleği takabiliyorsun.

Maxitekno stokları yenilemiş, baya bir renk seçeneği var. Çoğu da seveceğin tarzda. Bu arada satıcı güvenilir. N11, Trendyol, hepsiburada gibi sitelerde de satış yapıyor. Ben kendi sitesinde daha ucuz diye oradan attım ama bu saydığım sitelerde satıcının adını aratarak oralardan da alabilirsin.

Son olarak bu var, seversin muhtemelen.

Sağ üstteki üç tuşu çıkarıp yerine ekran ve ses tekerleği takabiliyorsun.
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim attıklarınız hepsi mekanik switch mi? Manyetik alınmalı mı sizce? Bilmediğim için soruyorum hangisini almak daha mantıklı?

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim attıklarınız hepsi mekanik switch mi? Manyetik alınmalı mı sizce? Bilmediğim için soruyorum hangisini almak daha mantıklı?
Evet attıklarımın hepsi mekanik hocam.
Manyetiğin çok büyük artısı yok bana göre, denedim ve çok büyük bir fark yaşamadım. Hatta üstüne mekanik klavyeden kötü olduğu yanlar var, ses ve hissiyat anlamında mekaniklerden gerideler hâlâ. Ayrıca düşük bütçeli olanların softwareleri bana çok güven vermiyor. Manyetiklerin benim gözümde tek artısı var o da switch ömürlerinin mekaniklere göre daha uzun olması ama sırf o fark için de gidip manyetik kullanmam şahsen. Mekanik klavye switchleri de vakit vakit çok uyguna bulunabiliyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı