Powerboost monitörü yerine bu monitörleri öneririm. Biraz bütçe dışı dahilinde kalmış olabilir ancak panel kalitesi, kasa sağlamlığı, görüntü kalitesi, arıza çıkarma oranının daha düşük olması gibi konularda çok daha başarılı ve bu alanlarda birden fazla sertifikaya sahip olmuş markaların ürünleri.
Ben de böyle gözüküyor, mesajınızı net görebilseydim, önerdiğim monitörleri göndermezdim. Niye böyle gösteriyor bende, anlayamadım. @CillianMurphy, @mstfaozder neden böyle olmuş sizce? @HABAR, çok komik gerçekten !!!
Ben de böyle gözüküyor, mesajınızı net görebilseydim, önerdiğim monitörleri göndermezdim. Niye böyle gösteriyor ben de, anlayamadım. @CillianMurphy, @mstfaozder neden böyle olmuş sizce? @HABAR, çok komik gerçekten !!!
Dostum eğer bunu benim göndermiş olduğum mesaj üzerine yolladıysan gereksiz olmuş biraz. SS'imi kontrol etmeni tavsiye ederim.
Reklam engelleyici kullanıyorsanız kapatınca gözüküyor diye biliyorum. Bazı arkadaşlar mobilden girince görünüyor dedi. Şans işi sanırım bazıları görüyor bazıları görmüyor.