Powerboost monitör alınır mı?

Alacağım monitörün HDMI ya da DVI olmasını istiyorum. Bu fiyat bandında başka öneriniz var mıdır?
Bütçenizi artırıp bunu alabilirsiniz.

ASUS Asus 21.5 VS229NA 1920x1080 Dvı Vga Vesa 5ms Siyah 210085569 | Trendyol ( VA panel)

ASUS VP249HE 23.8 inç 1920x1080 FHD 5ms Flat 4718017217989 | Trendyol (IPS panel)

Aoc 21.5" G2260VWQ6 1ms Analog+HDMI+Display Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü 182900 | Trendyol ( TN panel)

Powerboost monitörü yerine bu monitörleri öneririm. Biraz bütçe dışı dahilinde kalmış olabilir ancak panel kalitesi, kasa sağlamlığı, görüntü kalitesi, arıza çıkarma oranının daha düşük olması gibi konularda çok daha başarılı ve bu alanlarda birden fazla sertifikaya sahip olmuş markaların ürünleri.

Son düzenleme:
D72B18D4-8C33-42B5-B296-3EE1E23D6E30.jpeg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 522728

Ben de böyle gözüküyor, mesajınızı net görebilseydim, önerdiğim monitörleri göndermezdim. Niye böyle gösteriyor ben de, anlayamadım. @CillianMurphy, @mstfaozder neden böyle olmuş sizce? @HABAR, çok komik gerçekten 🤣🤣 !!!

Dostum eğer bunu benim göndermiş olduğum mesaj üzerine yolladıysan gereksiz olmuş biraz. SS'imi kontrol etmeni tavsiye ederim.
Reklam engelleyici kullanıyorsanız kapatınca gözüküyor diye biliyorum. Bazı arkadaşlar mobilden girince görünüyor dedi. Şans işi sanırım bazıları görüyor bazıları görmüyor. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı