PowerBoost PSU Alınır mı?

Neden aynı ürün hakkında iki, aynı konu hakkında üç konu açtığınızı anlayamasam da, konuyu açmadan önce Sosyal'de arama bölümünde marka adını aratırsanız pek çok konu bulursunuz hakkında.

Neredeyse bi tarafimda patlıyordu zor kurtuldum.
Önermem.

Lütfen sistem toplarken PSU bütçesinden kaçınmayın ve güvenilir markaları tercih edin. Aşağıda linki verdiğim ürün sizin için iyi bir seçim olacaktır. Sistemi rahatça besler. İlerde bir sorun yaşamazsınız:

Ayni ürün hakkında değil. Merak ettiklerimi soruyorum. Baktığımda detaylı bilgi bulamadım konu açmazdım. Ayrıca benim sorularıma sahip insanlar araştırırken daha güncel şeyler görmüş oluyor. Benim hoşuma gitmiyor eski tarihli konulara bakmak. Daha güncel bilgiler daha iyi geliyor. Yine de teşekkür ederim. İşin sonunda FSP almaya karar verdim. Ve karar verdiğim PSU için de farklı bir konu açacağım.

Cooler Master, Corsair, High Power, Aerocool, SeaSonic, FSP, Evga, Silverstone, Thermaltake gibi tanınmış markaların 80+ sertifikası olan güç kaynakları dışında başka güç kaynağı alma.
Kesinlikle doğru. En ucuz ama performanslı olan markalar ise : High Power, Seasonic, FSP.
Power Boost, Hiper, Everest, Frisby ve benzeri markalar alınmaz.

Arkadaş niye alınmaz diyor siz bomba gibi patlar diyorsunuz ) Hocam bunun gibi kalitesi ve markası belli olmayan ürünler gereğinden fazla voltaj vererek bilgisayarınızı kullanamaz hale getirdiği için kimse tavsiye etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…