PowerBoost PSU Alınır mı?

Neden aynı ürün hakkında iki, aynı konu hakkında üç konu açtığınızı anlayamasam da, konuyu açmadan önce Sosyal'de arama bölümünde marka adını aratırsanız pek çok konu bulursunuz hakkında.

Adi olmasından dolayı bütçemi yükselttiren marka. Semtimde altyapı çalışmaları olduğu için elektrik sürekli kesilip geliyor, arkadaşımın anakartı zarar gördü tavsiye etmem daha iyi bir ürüne yönelin.
Neredeyse bi tarafimda patlıyordu zor kurtuldum.
Önermem.
 
Bu bütçe için PSU önerir misiniz? GTX 1050Ti, GTX 1060, GTX 1660 gibi ekran kartlarını besleyebilen bir PSU olur ise iyi olur.
Daha doğrusu önereceğiniz PSU bu ekran kartlarından hangilerini çalıştırır. Bütçe için biraz fazla olur ise sorun olmaz. Önerilerinizi bekliyorum.
Lütfen sistem toplarken PSU bütçesinden kaçınmayın ve güvenilir markaları tercih edin. Aşağıda linki verdiğim ürün sizin için iyi bir seçim olacaktır. Sistemi rahatça besler. İlerde bir sorun yaşamazsınız:

 
Ayni ürün hakkında değil. Merak ettiklerimi soruyorum. Baktığımda detaylı bilgi bulamadım konu açmazdım. Ayrıca benim sorularıma sahip insanlar araştırırken daha güncel şeyler görmüş oluyor. Benim hoşuma gitmiyor eski tarihli konulara bakmak. Daha güncel bilgiler daha iyi geliyor. Yine de teşekkür ederim. İşin sonunda FSP almaya karar verdim. Ve karar verdiğim PSU için de farklı bir konu açacağım.
Neden aynı ürün hakkında iki, aynı konu hakkında üç konu açtığınızı anlayamasam da, konuyu açmadan önce Sosyal'de arama bölümünde marka adını aratırsanız pek çok konu bulursunuz hakkında.
 
Cooler Master, Corsair, High Power, Aerocool, SeaSonic, FSP, Evga, Silverstone, Thermaltake gibi tanınmış markaların 80+ sertifikası olan güç kaynakları dışında başka güç kaynağı alma.
Kesinlikle doğru. En ucuz ama performanslı olan markalar ise : High Power, Seasonic, FSP.
Power Boost, Hiper, Everest, Frisby ve benzeri markalar alınmaz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı