PowerBoost VK-G2090C Kasa Nasıldır?

Makaleler
3
Yer
Malatyaa
Daha fazla  
Screenshot_20200518-125902.jpg

Her model için aynı şeyi söylemek belki mümkün olmayabilir ama bir PowerBoost VK-C013B kullanıcısı olarak kasanın fanlarının boşa döndüğünü düşünüyorum. Kasada hava akışı çok düşük bu yüzden bende kasanın önünü açmak zorunda kaldım ama yinede pek bir fayda görmedim. Tavsiyem bu markadan uzak durmandır.

Her model için aynı şeyi söylemek belki mümkün olmayabilir ama bir powerboost VK-C013B kullanıcısı olarak kasanın fanlarının boşa döndüğünü düşünüyorum. Kasada hava akışı çok düşük bu yüzden bende kasanın önünü açmak zorunda kaldım ama yine de pek bir fayda görmedim. Tavsiyem bu markadan uzak durmandır.

Hocam sizinkinin önü mesh değil sanırım kıytırık olsa da mesh kasa olduğundan ısınmıyor diye düşünüyorum.

Fotoğraflarda gördüğüm kadarı ile önü mesh değil. Yani yanlardan hava alıyor aynı benim kasa gibi. İnanın bana o fotoğraflardaki gibi bir görüntü veya hava akışı beklemeyin. Biraz daha üstüne para koyup başka seçeneklere bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı