İtopya'dan 20.500 TL'ye 16 GB DDR4 RAM, 500GB SSD, RTX 4060, i5 12400F hazır sistem aldım ama Powerbooster markalı kasayla aldım ve Powerbooster PSU ile gelecek. Sizce direkt iade mi etmeliyim yoksa PSU'yu değiştirip yeni PSU takmak tehlikeyi ortadan kaldırır mı?
İtopya'dan 20.500 TL'ye 16 GB DDR4 RAM, 500GB SSD, RTX 4060, i5 12400F hazır sistem aldım ama powerbooster markalı kasayla aldım ve powerbooster PSU ile gelecek. Sizce direkt iade mi etmeliyim yoksa PSU'yu değiştirip yeni PSU takmak tehlikeyi ortadan kaldırır mı?
İtopya'dan 20.500 TL'ye 16 GB DDR4 RAM, 500GB SSD, RTX 4060, i5 12400F hazır sistem aldım ama Powerbooster markalı kasayla aldım ve Powerbooster PSU ile gelecek. Sizce direkt iade mi etmeliyim yoksa PSU'yu değiştirip yeni PSU takmak tehlikeyi ortadan kaldırır mı?
Markada power, game veya boost kelimeleri geçiyorsa alınmaz, kötü iğrenç diyoruz genelde . Kasa hakkında fikrim olmadığı için bir şey söyleyemem ama PSU'yu değiştirmekte fayda var. Eğer bütçeniz yoksa idarelik olarak kullanabilirsiniz.
Markada power, game veya boost kelimeleri geçiyorsa alınmaz, kötü iğrenç diyoruz genelde . Kasa hakkında fikrim olmadığı için bir şey söyleyemem ama PSU'yu değiştirmekte fayda var. Eğer bütçeniz yoksa idarelik olarak kullanabilirsiniz.
Markada Power, Game veya Boost kelimeleri geçiyorsa alınmaz, kötü iğrenç diyoruz genelde . Kasa hakkında fikrim olmadığı için bir şey söyleyemem ama PSU'yu değiştirmekte fayda var. Eğer bütçeniz yoksa idarelik olarak kullanabilirsiniz.
Ağır bir oyun açıldığı anda yanan patlayan PSU olsa satışı yasaklanır. İdarelik olarak kullanabilirsiniz veya daha güvenilir bir markanın ürününü alabilirsiniz. Evet PSU yanarsa tüm sistem yanar ancak PSU ve prizde akım koruması varsa çok bir sorun olmaz.