O zaman neden 3050 1660 Ti ile aynı sayılabilecek bir kart RX 6600 XT ise 3060 Ti'a yakın bir kart dediğin iki kartı da tokatlar NVIDIA fanboy'usun işte ısrar etme.
trollsün galiba trollsen komik değilsen daha da komik
Genelde karşılaştırmıyorlar o yüzden. Profil fotoğrafından yola çıkarsak AC Valhalla'da RX 6600 bile ezip geçtiğinden XT'ye sıra gelmemiş. Yoksa 3060 Ti, 6700 XT diye de giderdi liste.
Genelde karşılaştırmıyorlar o yüzden. Profil fotoğrafından yola çıkarsak AC Valhalla'da RX 6600 bile ezip geçtiğinden XT'ye sıra gelmemiş. Yoksa 3060 Ti, 6700 XT diye de giderdi liste.
O zaman neden 3050 1660 Ti ile aynı sayılabilecek bir kart RX 6600 XT ise 3060 Ti'a yakın bir kart dediğin iki kartı da tokatlar NVIDIA fanboy'usun işte ısrar etme.
trollsün galiba trollsen komik değilsen daha da komik
Kardeşim saçmalama bu mesaja girerek bir amd fanboyu olduğunu fazlasıyla belli ettin. Ha ister isen gülme işareti at. Dahada iyi anlarız. Fikrimi beyan ettim. Onada karşı çıktınız ya helal olsun.
Kardeşim saçmalama bu mesaja girerek bir AMD fanboyu olduğunu fazlasıyla belli ettin. Ha ister isen gülme işareti at. Dahada iyi anlarız. Fikrimi beyan ettim. Onada karşı çıktınız ya helal olsun.
kardeşim saçmalama bu mesaja girerek bir AMD fanboyu olduğunu fazlasıyla belli ettin. Ha ister isen gülme işareti at. Dahada iyi anlarız. Fikrimi beyan ettim. Onada karşı çıktınız ya helal olsun.