G41M Combo anakartım, 220 watt PSU, 8 GB RAM, Intel Q8200 işlemci ve G210 ekran kartım var. Ekran kartı çok kötü, hiçbir oyun açamıyor. Kendime PowerColor AX5670 ekran kartı alacağım, güç kaynağı yeter mi, anakarta uygun mu? Bir de güç kaynağı yetmezse kaç watt güç kaynağı almalıyım?
G41M combo anakartım, 220 watt PSU, 8 GB RAM, Intel Q8200 işlemci ve G210 ekran kartım var. Ekran kartı çok kötü, hiçbir oyun açamıyor. Kendime PowerColor AX5670 ekran kartı alacağım, güç kaynağı yeter mi, anakarta uygun mu? Bir de güç kaynağı yetmezse kaç watt güç kaynağı almalıyım?
Tablodaki değerlere bakarsak güç kaynağınız toplamda 400 Watt. Fakat marka olarak kaliteli değil. HD 5670'e yetecektir. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi kart önerileri de gelir.
Tablodaki değerlere bakarsak güç kaynağınız toplamda 400 Watt. Fakat marka olarak kaliteli değil. HD 5670'e yetecektir. Bütçenizi belirtirseniz daha iyi kart önerileri de gelir.
Letgoya gerek yok. Sahibinden param güvende ile alabilirsiniz. Satıcı size ürünü gönderiyor. 2 gün test süreniz oluyor hem de. Alıcı açısından gayet güvenli bir seçenek. Bu ilanı buldum 1000 TL yazmış. 900 yapmam demiş ama 950 ye ikna ederseniz kargo bedeli ile 1011 TL'ye geliyor. HD 5670'den hem çok daha güçlü, hem çok daha yenidir.
Letgoya gerek yok. Sahibinden param güvende ile alabilirsiniz. Satıcı size ürünü gönderiyor. 2 gün test süreniz oluyor hem de. Alıcı açısından gayet güvenli bir seçenek. Bu ilanı buldum 1000 TL yazmış. 900 yapmam demiş ama 950 ye ikna ederseniz kargo bedeli ile 1011 TL'ye geliyor. HD 5670'den hem çok daha güçlü, hem çok daha yenidir.