PowerColor Red Dragon RX 580 alınır mı? Garanti vs sıkıntı yaşatır mı?
Aynı şekilde BIOSTAR B450M anakart ve Crucial Ballistix RAM'ler nasıl?
Markalar için güvenilirlik ve garanti hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
GameGaraj sitesinden sıfır alacağım.
PowerColor, AMD'nin en iyi partnerlerinden biridir, yani bir sıkıntı çıkmaz. Crucial marka RAM'de gayet iyidir, Micron marka bellek kullanıyorlar. BIOSTAR, ortalama bir markadır fakat almanızı tavsiye etmem.
BIOSTAR'ın yeni anakartlarını anakartları GameGaraj ile görmeye başladık. Büyük ihtimalle garantisi GameGaraj'a ait olduğunu düşünüyorum. En doğru bilgi adına, bu soruyu GameGaraj'a sormanızda fayda var.
Hocam PowerColor AMD için uzun yıllardır kart yapar. BIOSTAR eski ve sağlam bir markadır yeniden aramızda, Crucial ise son zamanlarda hafıza ürünleri yapan bir firma çok fazla bilgim yok ama kötü yoruma rastlamadım.
Hocam PowerColor AMD için uzun yıllardır kart yapar. BIOSTAR eski ve sağlam bir markadır yeniden aramızda, Crucial ise son zamanlarda hafıza ürünleri yapan bir firma çok fazla bilgim yok ama kötü yoruma rastlamadım.
Crucial markası tanıdık bir marka ama gene de sormak istedim. Dediklerinize göre PowerColor'da sıkıntısız bir marka anakart içinde MSI seçeneği var zaten onu seçebilirim. Bilgi için teşekkürler.