Powercolor R9 270X Çift Monitör Kullanma

TReaK

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Back-End Web Developer.
Arkadaşlar merhabalar,

Powercolor R9 270x ekran kartım var. Şuan PHILIPS 227E3LSU monitör kullanıyorum. Fakat bir tane daha alıp çift monitor yapmak gibi bir hedefim var. Fakat DVI-VGA çıkışlarından endişeliyim. Şu anki monitorum üstteki DVI portuna bağlı. Fakat 2. yi takınca sıkıntı yaşar mıyım? Çünkü başka bir monitorum vardı(eski lcdlerden) taktım görüntü gelmedi. O yüzden bir korkum var.

Ekran kartının display portundan adaptor ile VGA alsam olur mu?
BANDRİDGE BBM37850W02 MİNİ DİSPLAYPORT - VGA 0 2

show_img.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende öyle düşünüyordum. bu analog dijital muhabbetinden oluyormuş sanırım. Ekran kartında 2 DVI çıkışı var ya. biri analog biri dijitalmiş. bendeki 2 monitörde analog galiba. Sanırım ondan problem yaşadım. Sıkıntı vallahi

Hocam şimdi çözdüm. Ekran kartımın DVI çıkışlarından biri hem analog hem dijitalken diğer sadece digital. Fakat benim 2 monitorde analog. O yüzden benim DVI-D(Erkek) - VGA Erkek dönüştürücü bulmam lazım. Yazıcı oğlunda bulabilir miyim?

Arkadaşlar, diğer arkadaşlara çözüm olması için yazmak istedim. Sorunumu Vatandan aldığım HDMI to VGA dönüştürücü ile çözdüm.

TE="log, post: 1254075, member: 29036"]Çalışacağını düşünüyorum. Bir sorun çıkması için herhangi bir neden bulamadım. Ben biri VGA ve diğeri VGA dönüştürücülü olarak 2 monitörü GT630 ile kullanmıştım.[/QUOTE]
Nasıl yaptın kardeş bende geçici süreliğine gt 630 ile çift monitör ile kullanmam anlatır mısın özelden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı