Powercolor r9 285 sürücüsü

bltbeyhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle powercolor r9 285 model bir ekran kartı kullanıyorum. Güncel sürücüsünü arıyorum. Nasıl bulabilirim? Tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam ilk olarak üstte bulunan kararlı olanı kurar. Sorun çıkmaz ise alttaki beta olanı onun üzerine kurardım.
Tesekkürler öyle yapıyorum öyleyse çok sağol.

Ben olsam ilk olarak üstte bulunan kararlı olanı kurar. Sorun çıkmaz ise alttaki beta olanı onun üzerine kurardım.
Üste olanı indirdim. Şuan eski sürüm yüklü üzerine yazsam problem olur mu ? Direk kuruluma geçsem ? Yoksa eski driveri silip mi yüklemeliyim ?

Hırkanın üzerine atlet giymek gibi bir şey olmuş bu. Omega zaten kararlı bir sürücü. Sorun çıkmayacaksa neden Beta sürümü kursun ki? Ayrıca neden üzerine kuruyor gibi bir tabir kullanıyorsunuz? Son 2 cezanız yanlış bilgilendirmeden. Böylece bu cezanızın süresi epey yüksek olmalı diye düşünüyoruz.

Teşekkür ederim.. Tam olarak öyle yaptım sürücüyü kaldırdım. Öncelikle üsteki,sonrada alt sırada olanı üzerine yükleyeceğim.
Sadece üstteki sürücüyü kurmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı