PowerColor Radeon RX 7900 GRE Fighter 16 GB alınır mı?

Bütçe
20.000-22000

Wojocuk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 4-5 gündür aklımda ekran kartı almak var ama çok kararsızım. Normalde NVIDIA kullanıyorum, ama AMD'ye geçmek istedim çünkü donanımsal olarak daha ucuz. PowerColor Radeon RX 7900 GRE Fighter 16 GB (21k) versiyonunu buldum ve kafama biraz yattı. Sonrasında Sinerji'de daha uygun fiyata buldum, ancak Sinerji'nin destek konusunda zayıf olduğunu duydum. Bütçem 20k civarında ve ikinci el ekran kartı almak istemiyorum. Bunu almazsam, Sapphire RX 7700 nx Nitro+ OC 12 GB (18k) almayı düşünüyorum, ama tabii ki 4 GB fark var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Tabii ki GRE şu an en F/P kart desek yeridir. 4070'ten ucuz, 4070 Super'den güçlü, 16 GB VRAM'e sahip, 4K bile oynatabiliyor ve overclocklama potansiyeli aşırı yüksek, overclocklarsan 4070 TI-7900 XT seviyesine bile çıkabiliyor.

RX 7700 XT ile RX7900GRE arasındaki tek fark bellek miktarı değil teknik özellikler olarak çok daha üstün bir kart 7900GRE. O fiyatta alınabilecek en iyi kart. Cw sorunu yaşamanız muhtemel ama bilginiz olsun.

RX 7700 XT ile RX7900GRE arasındaki tek fark bellek miktarı değil teknik özellikler olarak çok daha üstün bir kart 7900GRE. O fiyatta alınabilecek en iyi kart. Cw sorunu yaşamanız muhtemel ama bilginiz olsun.
Hocam kasada 10 Fan var + kulaklık falan zaten o seviyede güç çeken bir anakartta ya şans eseri olmaz ya olur ama ileri bir seviye sorun olmaz diye düşünüyorum ben yanlış düşünmüyorsam

Hocam kasada 10 fan var + kulaklık falan zaten o seviyede güç çeken bir anakartta ya şans eseri olmaz ya olur ama ileri bir seviye sorun olmaz diye düşünüyorum ben yanlış düşünmüyorsam.

Cw sadece ses sorunudur sorun olmaz. ASUS Dual 4070 Super, MSI Gaming X Slim 4070 Super ve şimdi de Galax 4070 Ti Super sg modelini kullanıyorum hepsinde cw sorunu var. Yeni nesilde yüksek güç tüketen kartlarda yaygın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı