Hocam keşke ozelden millet mesaj atabilse keşke ordan daha iyi yürür aslinda muhabbet. Bende rx 6750xt var ve asiri memnunum 2k da her oyunu aciyor ray tracing vb. meraklisi olmasiğim içinde yüz güldürüyor. Amd'den devam etmeyi düşünüyorum eger Nvidia 5000 serisinde beklenmedik bir hamle yaparsa o zaman başka. Ilk etapta 5800x3d takayim sisteme,3800x hala cayir cayir 60 derece stabil götürüyor fakat 5800x3d ile daha uzun süren bir evliliğim olabilir.
Hocam 750w psu zor karşılar 7900xtx'i. 8000 serisi geldiğinde 7800xt yerine ne gelcekse onu tercih edebilirim o yüzden uzun vadede 5800x3d daha çok işimi görür. Abimde de var 5800x3d,o simdi ddr5 sisteme gecti. 2. Elden işlemciyi satmasa ben ondan alcaktim zaten.
Hocam zaten 5800x3d alinca fps gözle görülür şekilde artacak. 6750xt ile olan testlerine baktığımda benim sistemi ikisi katlıyor zaten. Abim de benim sistem toplandığı için söylememiş, sattığını sonradan öğrendim. Kafasına nargile kömürü attım.
Hocam zaten 5800x3d alinca fps gözle görülür şekilde artacak. 6750xt ile olan testlerine baktığımda benim sistemi ikisi katlıyor zaten. Abim de benim sistem toplandığı için söylememiş, sattığını sonradan öğrendim. Kafasına nargile kömürü attım.
Bende msi anakart var memnunum fakat jrainbow soketinden nefret ediyorum o kadar garip yere konumlandırmışlarki. Kabloyu oraya takarken hep ekran kartına çarpıyor elim. Msi Center ayri dert bu arada haklisin ama memnun değilsen seni bu dertten kurtarabilirim eğer bana hediye edersen.