PowerColor Red Devil RX 6750 XT alınır mı?

AZEMCRY

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PowerColor Red Devil RX 6750 XT alınır mı? Soğutması nasıl? Kronik sorunu var mı? Birkaç tane videoda coil whine vardı, bütün Red Devil'ler coil whinelı mı yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
6750XT'ler, hatta direkt 6xxx serisi için Flagship karttır. Hava soğutmalı daha kalitelisi yok kısaca. Coil whine olayı muhtemelen hemen hemen her kartta olacak zaten, dert edilecek bir şey değil. Fiyatı da gayet uygun.

Kullanan bir arkadaş var. Coil whine yok onda. Karttan çok memnun.
Ancak fiyatının iyi olduğunu düşünmüyorum. 6750XT ile 6700XT arasında az fark var ve 6700XT'ler 9K civarına bulunabiliyor.
Ben az daha çıkıp bunu almanı öneririm.

Hocam kartı yaklaşık olarak 20 gündür kullanıyorum. Her PowerColor'da coil whine var mı bilmiyorum ancak yüksek kartların çoğunda var mesela benim powercolordada var ancak sadece yüksek FPS aldığım zaman çıkıyor onun yerine sabitlersem FPS hiç ses gelmiyor sadece kart kendini sürekli yüksek frekansda kullandığı zaman geliyor ama onu da zaten diğer fanların sesi bile bastırıyor çok az tiz ses gelir o da kartın perfomansına falan etkisi yok kafaya takmazsan ses duyma şansın sıfır. Bu arada kart gerçekten çok serin 60 derece altı fanları kapalı. Oyunlarda Max 72 derece gördüm o da Warzone 2.0 Ultra ayarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı