PowerColor RX 5700 XT ısınma sorunu

O ne ya öyle 90'ı gördüm yok ben 120 görüyorum araba mı bu? Yangın var sevgili dostum kartınız yanıyor. Geçmiş olsun diyelim umarım sorunu çözersiniz bence direkt iade edin.

O ne ya öyle 90'ı gördüm yok ben 120 görüyorum araba mı bu? Yangın var sevgili dostum kartınız yanıyor. Geçmiş olsun diyelim umarım sorunu çözersiniz bence direkt iade edin.
İade edip geri aldım hocam ödemeyi. Şimdi 5700xt gaming x ve nitro+ arasında kaldım
Tercihinize kalmış. Bana da iri yarılar güzel geliyor.
corsair spec 01 kasaya sığar mı acaba nitro+

Son düzenleme:
Kartı ben de almayı düşünüyorum ve buna yönelik araştırmalar yaptım. Sapphire markasına şahsen önyargım vardı fakat araştırdığımda AMD kanadında en kaliteli markalar arasında olduğunu öğrendim. Çoğu forum ve YouTube incelemelerinde RX 5700XT modeli için en verimli ve en soğuk çalışan modelin Nitro+ olduğunu gördüm. Benim önerim Sapphire tercih etmeniz.

hocam tek sorun kasama sığıp sığmaması korkusu. corsair spec 01 kullanıyorum

hocam tek sorun kasama sığıp sığmaması korkusu. corsair spec 01 kullanıyorum
Allah allah bende tuf modeli var 75 dereceyi VRM'lerde , 65 derece baglanti noktasini geciremedim ki sorunlu model dediler. Yukteki degerler bu arada. Powercolor'u da birkac kere gormustum incelemelerde ama bu kadar isindigini gormemistim. Neyse iade olduysa sorun yok. MSI modeli hem en serini hem de estetik olarak cok sik. Benim kart 3 fanli olan modeli kasada cok yer kapliyor, olculerini hesap ederek alin derim. Ote yandan MSI 2 Fanli model, sigacagini dusunuyorum ben herhalukarda. Simdiden hayirli olsun.
Not: Bence fan ayarlarini elle yapmalisin boyle durumlarda.
Fps kisitlamasinin olmadigi oyunlarda;
Sicaklik 50 derece- fan hizi %50
60 derece- fan hizi %60
70 derece- fan hizi %70 gibi.
Masaustunde 35-40 derecelerde ben sabit yuzde 20 calistiriyorum fanlari. Diger degerlerim yazdigim gibi.

Az önce incehesap indirimlerinden 3900 TL ye ASUS ROG STRIX RTX 2070 aldım. Umarım bunda da sorun yaşamam. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Az önce incehesap indirimlerinden 3900 TL ye ASUS ROG STRIX RTX 2070 aldım. Umarım bunda da sorun yaşamam. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bugün yapılan indirimler muazzamdı cidden.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bugün yapılan indirimler muazzamdı cidden.
Çok teşekkür ederim. Sapphire Nitro+ rx 5700xt ile arasında 450 tl gibi bir fark olunca dayanamadım açıkçası RTX in yeni nesil konsollarla artık daha yaygın hale gelecek olması düşüncesine dayanamadım ve aldım bakalım umarım memnun kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…