PowerColor RX 6400 ITX alınır mı?

Bütçe
3000
Makaleler
8
Selam millet.
Birkaç hafta içerisinde RX 6400 ITX alacağım PowerColor'un bir ürünü.
Ürün bu acaba alınır mı?
Bir sorunu var mıdır? Kronik sorun vs veya ısınma problemi.

Isınmaz ancak GT 1030 olsa bile PowerColor asla önermem, daha fazla para verme. Aralarında çok az sıcaklık oynar ya da oynamaz. Kart 75W bile çekmiyor.

Isınmaz ancak GT 1030 olsa bile PowerColor asla önermem, daha fazla para verme. Aralarında çok az sıcaklık oynar ya da oynamaz. Kart 75W bile çekmiyor.

Neden tavsiye etmiyorsunuz bir nedeni var mıdır hocam?
Lp kart bana çok güven vermiyor açıkçası biraz daha koyup en azından kayde değer bir fanı olan kart almak istiyorum.
Sapphire Pulse düşünüyordum başta birkaç gün önce fakat soğutmasından çekiniyorum kart 77 derece oluyor 3600RPM fanda bu çok fazla bence.
Yani karttaki fan Allah'a emanet duruyor.

Son düzenleme:

AMD kartlarda en iyi soğutmayı yapan firma PowerColor. Niye önermiyorsunuz?

PC tavsiye etmeme sebebim, çoğu donanımı dandik oluyor. Fazlaca sorun yaşayan kullanıcı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

En çokta yüksek model ürünlerde sıkıntı çıkarıyor. En çok çektiren markalardan biridir, aynı zamanda anakart üretiminde de kesinlikle 3. parti bir firma gibi. sürekli hata ve bozukluklar çıkıyor.

PC tavsiye etmeme sebebim, çoğu donanımı dandik oluyor. Fazlaca sorun yaşayan kullanıcı var.

En çok da yüksek model ürünlerde sıkıntı çıkarıyor. En çok çektiren markalardan biridir, aynı zamanda anakart üretiminde de kesinlikle 3. parti bir firma gibi. Sürekli hata ve bozukluklar çıkıyor.

Ben kartın üstünde su kaynatmak için almıyorum şahsen 77 derece 3600 RPM'de çok fazla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı