Biraz garip ekran kartını varsa garantiye gönderin hotspot değeride normal derecede sayılabilir ama normalin biraz üzerinde.Screen shot attım.
Biraz garip ekran kartını varsa garantiye gönderin hotspot değeride normal derecede sayılabilir ama normalin biraz üzerinde.Screen shot attım.
Ya da fan hızını arttırıcam mecbur %65 falan.6000 serilerinde hotspot değerleri genelde yüksek olur ufak bir underclock ile çözülebilir.
Vallahi hocam eğer bir oyuna girip tüm ayarları düşüğe alıp ama yere bakarsanız 1000 FPS alacağınız için ekran kartı kullanılmış olacak ve bu sayede ısınacaktır gene de haklısınız sıcaklık etkilenir ama maksimum 2-4 derece.
6000 serilerinde hotspot değerleri genelde yüksek olur ufak bir underclock ile çözülebilir.
Daha öncesinde kartı bu konuda gönderdim normal dediler.6000 serisinin hotspot değerinin yüksek olduğunu nereden çıkardınız? Yok öyle bir şey.
Ben size örnek vereyim bende bir tane RX6600 var hotspot 75 derece, bir tanede 6700XT var onunda hotspot 90 derece, Pulse olmasına rağmen.
Hot spot ile GPU sıcaklık farkı 25 dereceyi geçmemeli, bu tüm kartlar için geçerli, buradaki sorun 110 olması değil, aradaki 43 derecelik fark.
Kartı 2 senedir böyle kullanıyorum bir sorun göremedim bilmiyorum AMD nin resmi destek e postası falan varsa atın birde onlara soralım.Normal değil.
Kartı 2 senedir böyle kullanıyorum bir sorun göremedim bilmiyorum AMD'nin resmi destek e postası falan varsa atın bir de onlara soralım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.