PowerColor RX 6750 XT Red Devil - 11.439 TL

Dual soğutması iç açıcı hocam ortalama 60 görürsün taş çatlasın 62 63 görürsün. Kocaman bir soğutma bloğu var.
Öyle diyorsanız, doğrudur ama hala ilgimi çekmiyor; bence şöyle bi' ROG Strix, Gaming X, Aorus, Nitro+, Red Devil, Trinity veya Gamerock olmalı. Dual modelini tercih etmek isteyen etsin tabii, saygım var ama sanırım ben biraz soğutma konusunda takıntılıyım. 😅

Öyle diyorsanız, doğrudur ama hala ilgimi çekmiyor; bence şöyle bi' ROG Strix, Gaming X, Aorus, Nitro+, Red Devil, Trinity veya Gamerock olmalı. Dual modelini tercih etmek isteyen etsin tabii, saygım var ama sanırım ben biraz soğutma konusunda takıntılıyım. 😅
Ben de Gaming X'i çok severim ama öyle böyle fiyat farkı koymuyorlar 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat bir çok sitenin referans gösterilmesini yasaklarken bu saçma fake videoları yapan Testing Games kanalını neden yasaklamıyor acaba? bu adamların hiç bir videosunun gerçek olmadığını sağır sultan bile bilirken halen daha forumlarda bunların videolarını paylaşıyorlar, cidden komik.

Technopat bir çok sitenin referans gösterilmesini yasaklarken bu saçma fake videoları yapan Testing Games kanalını neden yasaklamıyor acaba? bu adamların hiç bir videosunun gerçek olmadığını sağır sultan bile bilirken halen daha forumlarda bunların videolarını paylaşıyorlar, cidden komik.
Youtube'da envai çeşit test kanalı var fakat çoğu tutarsız. Tavsiye edebileceğiniz kanal var mı?

Testing Games'in sahte videolar hazırladığını sanmıyorum, zira sahte video hazırlayan kanallar kendini belli ediyor.

Youtube'da envai çeşit test kanalı var fakat çoğu tutarsız. Tavsiye edebileceğiniz kanal var mı?
Techpowerup, Hardware Unboxed, Dijital Foundry, Tomshardware, Guru3D, Gamers Nexus, Techspot gibi siteler dışında pek takip etmiyorum. Evet ara ara güzel incelemeler yapan ufak ve orta ölçekli kanallar da oluyor fakat bu saydıklarım sektörün en büyük isimleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı