PowerColor RX 6750 XT Red Devil sıcaklıkları normal mi?

Sizde ki fan yarlarını girmem yeterli mi? Fan hızı ve sıcaklık değerleri olarak.

Aynı şekilde yapıp kaydettiğim zaman WattMan hatası veriyor. Kaydetmiyor. Nedenini anlayamadım.

Güç ayarı kaçta sizin.
Güç ayarına dokunmmadım da fan ayarı ile gücün ne alakası var anlayamadım tam o ayar kısmının tamamını ss atar mısınız acaba bi bakalım. Wattman hatası aldığınız ayarı ss atın kontrol edeyim.

Tamam hocam oldu sanırım.

Hocam oyuna her girişte tekrar mı ayarlamak gerekiyor. Her seferin de fan ayarları eski haline dönüyor.

Son düzenleme:

Merhaba hocam benim işlemcim R7 5700X 32 GB RAM RX 6750XT Red Devil işlemci sıcaklığı ve ekran kartımızın sıcaklıkları birebir aynı sizin fan devrinizi kaçta. Bir video gördüm adamın Red Devil ekran kartı 58 dereceyi geçmiyordu. Bizde bir sorun mu var acaba ya?

Fan devirlerini ayarlayınca manuel olarak o rakamlara çıkmadı. İlk başta bende kartta sorun olduğunu düşündüm. Sonra arkadaşın dediğini yaptığımda ısınmıyor eskisi gibi. 55-60 arası gidip geliyor. Siz fan devirlerini manuel ayarladınız mı?

Video linkini atar mısınız?
Mümkünse. Teşekkürler.

Bir de sizde de aynımı acaba. Fan devri en az 35 olabiliyor 35 altına düşüremiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…