PowerColor RX 7700XT iyi mi?

• Konuyu başlatan bbnoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.813
Ssdyi değiştir okuma yazması düşük onun harici sıkıntı yok

Itopya için işlemciyi 7500F yap kesinlikle kalanı senin tercihin
AMD 7000 serisi fiyatları amerika ve avrupa dahil %28'e kadar düştü. Sistem toplamak için bence kötü bir zaman. Bekleme taraftarıyım ama kasa için söylediklerin doğru. Ama bu fırsatlar kaçırılmayacak fırsatlar değil. Belki 1 ay sonra aynı sistem 5-6k ucuzlayabilir.

AMD 7000 serisi fiyatları amerika ve avrupa dahil %28'e kadar düştü. Sistem toplamak için bence kötü bir zaman. Bekleme taraftarıyım ama kasa için söylediklerin doğru. Ama bu fırsatlar kaçırılmayacak fırsatlar değil. Belki 1 ay sonra aynı sistem 5-6k ucuzlayabilir.
Dediğin gibi harbiden 7000 serisi kartlar bir anda fırladı youtuberlar ile işbirliği falan yaparlarsa 30k ya bu sistemi bulabilir ama beklemesi gerek ben olsam ben de beklerim

Bu indirimler tahmini ne zaman olur ?

Dediğin gibi harbiden 7000 serisi kartlar bir anda fırladı youtuberlar ile işbirliği falan yaparlarsa 30k ya bu sistemi bulabilir ama beklemesi gerek ben olsam ben de beklerim
Bunlar haricinde bana önerebileceğiniz sistem var mı mesela sadece amd mi toplayayım yoksa işlemci amd ekran kartı nvidia gibi

Pc Hocası gibi kanalları takip et daha geçenlerde tam 30 bine aynı sistemi gaming gen ile yapmıştı

AIO kullanmıyorum hocam.
Nasıl? Bir de oyun için ssd okuma yazmaları kaç olmalı? Şu markayı almayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı