PowerISO ile Windows Kurum Usb Hazırlamak

Değerli arkadaşlar, birçok arkadaşın sisteminde hazır olarak kurulu olduğunu düşündüğüm Power İSO ile Windows kurulum USB'si yaratabilirsiniz. Programı yönetici olarak çalıştırdıktan sonra: Araçlar / Create Bootable USB Drive 'a tıkladıktan sonra Source Image File'a Windows'unuzun image dosyasını belirtiriyorsunuz. Destination USB Drive'a da USB'nizi seçtikten sonra Write method olarak USB-HDD'yi seçip Starta basıyorsunuz. Ben eski sürüm kullandığım için Windows 7 / Vista veya XP ibareleri olsa da Windows 8 ve 10'u da rahatlıkla bu yazılım ile kurulum USB oluşturabilirsiniz. Kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Bootable USB yapmak istiyorum. Xp Win7 Win8 İçinde olacak onu nasıl Hazırlarım. Tek flash belleğe yazdırmak için?
SArdu Dışında

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Bootable USB yapmak istiyorum. Xp Win7 Win8 İçinde olacak onu nasıl Hazırlarım. Tek flash belleğe yazdırmak için?
SArdu Dışında
Bunun için de sitede daha önce bir döküman hazırlanmıştı
Xboot ile Windows 8, 7 ve XP İçeren Çoklu Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

XP'ye ne gerek var şimdi ? XP mi kaldı ? Bu rehbere bakabilirsin:

YUMI ile Multiboot USB Bellek Hazırlama - Technopat

Hayır benim Poweiso versiyonum eski olduğu için açıkamada onlar var. Windows 8.1 Pro kullanıyorum ben ve PowerISO ile boot etmiştim. UEFI için ayrıca ayar yapılıyormu bilmiyorum ama boot ekranında UEFI kurulum'u seçtim ve kurdum.
PowerIso özellikle oyuncu ise her kullanıcının bilgisayarında hazır yüklüdür, pratik diye geçmiştim bilgiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…