Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 24 Şubat 2019 #11 CJack60 dedi: @Napstablook kullandığın modem ve internet paketinin herhangi bir farklılığı var mı? @Jira HB linklerini ürünü göstermek için kullandım. Ürünü gerekirse satıcı mağaza elemanıyla yüz yüze görüşüp elden alacağım. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olur. Elemandan bilgi alırsın, pratikte olmazsa peşin peşin geri getireceğini de söylersin. Kabul ediyorlar genelde.
CJack60 dedi: @Napstablook kullandığın modem ve internet paketinin herhangi bir farklılığı var mı? @Jira HB linklerini ürünü göstermek için kullandım. Ürünü gerekirse satıcı mağaza elemanıyla yüz yüze görüşüp elden alacağım. Genişletmek için tıkla... Daha iyi olur. Elemandan bilgi alırsın, pratikte olmazsa peşin peşin geri getireceğini de söylersin. Kabul ediyorlar genelde.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.660 Makaleler 13 Çözümler 19 21 Nisan 2025 #12 Hocam son durum nedir?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Nisan 2025 #13 Başka eve taşındık sonraki süreçte Ethernet kablo kullandığımdan ihtiyaç duymadım.