Powerline tavsiyesi

Ege Çerçi

Decapat
Modem oturma odasında ve benim kasam odamda. Kablosuz bağlandığım için oyunlarda çok lag oluyor. Powerline alacağım. Odamdaki kasa mı, monitörü, taktığım akım korumalı 6'lı priz var. Bildiğim kadarıyla powerline'lar akım korumalı uzatmalarda falan çalışmıyormuş. Ondan dolayı powerline I, üzerinde priz olan modellerden alıp 6'lı prizi powerline daki prize takmam gerek. Bu sefer de powerline'ın üzerinden çok elektrik yükü geçecek çalışır mı emin değilim. Powerline ın üzerinden moniör dışında 650 Watt geçse sorun olur mu? Teşekkürler 😊

Aynı durumdan dolayı TP Link TL-PA 4010P Kit kullanıyorum. Üzerine 5 li uzatma taktım. Uzatma üzerinde 2 PC 2 monitör bir de yazıcı bağlı ve herhangi bir sorun olmuyor. Yalnız elektrik hattınızın iyi ve stabil olması gerekiyor. Bir keresinde sigortanın bir düğmesi bozuldugundan jitter değeri arttı ve hiçbir şey yapamadım yüksek ihtimalle powerline ile alakaliydi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı