Değil.
Kart vermediysen sıkıntı olmaz zaten 5 günün sonunda kart bilgisi isterse iptal edersin.Nasıl vazgeçebilirim kart vermedim ki
o zaman ücretsiz olmuyor mu abi.Kart vermediysen sıkıntı olmaz zaten 5 günün sonunda kart bilgisi isterse iptal edersin.
Nasıl vazgeçebilirim kart vermedim ki.
Bilgisayarı 1 ay once aldım kart bilgisi alim satım yapmadım sorun olmaz değil mi biraz korkuyorum da.Hiçbir kart bilgisi vermediysen eğer bir şey olmaz fakat şöyle de bir durum var, kullandığın bilgisayar bir şey satın alırken ki kart bilgilerini kaydetmiş olabilir yoksa hiçbir şey olmaz.
Deneme sürümü ücretsiz 5 günün sonunda kart bilgilerini verirsen ücretli abonelik alırsın 1 ay daha kullanırsın.o zaman ücretsiz olmuyor mu abi.
Sorun olmaz hocam takma kafana.Bilgisayarı 1 ay once aldım kart bilgisi alim satım yapmadım sorun olmaz değil mi biraz korkuyorum da.
Çokk sağolun hocamDeneme sürümü ücretsiz 5 günün sonunda kart bilgilerini verirsen ücretli abonelik alırsın 1 ay daha kullanırsın.
Sorun olmaz hocam takma kafana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.