PowerPoint sürümü fark eder mi?

Wroxy35

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, yarına biyoloji projem var ve slayt yapmam gerekiyor. Bilgisayarım bayağı eski olduğundan PowerPoint 2003 sürümü var. Ben bu sürümden slaytımı yapıp okul tahtasında açabilir miyim? Okul tahtasında ki sürümü bilmiyorum. Yani bir sorun çıkartır mı?

Merhabalar, yarına biyoloji projem var ve slayt yapmam gerekiyor. Bilgisayarım bayağı eski olduğundan PowerPoint 2003 sürümü var. Ben bu sürümden slaytımı yapıp okul tahtasında açabilir miyim? Okul tahtasında ki sürümü bilmiyorum. Yani bir sorun çıkartır mı?
Sorun olucağını düşünmüyorum lakin eski sürümlerde Powerpoint dosyasının bulunduğu yerde kullandığın resimler bulunmuyorsa başka bir yere sunuma gittiğinde o resimler gözükmediğini biliyorum.

Sorun olucağını düşünmüyorum lakin eski sürümlerde Powerpoint dosyasının bulunduğu yerde kullandığın resimler bulunmuyorsa başka bir yere sunuma gittiğinde o resimler gözükmediğini biliyorum.
Kullanacağım resimleri ben eklediğimden resimlerde bir sorun çıkar mı?

Kullanacağım resimleri ben eklediğimden resimlerde bir sorun çıkar mı?
Olmaz ama benim bildiğim kadarıyla; resimlerin Powerpoint dosyasının bulunduğu kök dizinde bulunması gerektiğini hatırlıyorum yanlış bilgiyse kusuruma bakmayın, Ortaokul'da Bilişim dersinden böyle hatırlıyorum

Sorun olmaz, kontrol etmek için de düzenlediğiniz dosyayı office web platformunda deneyebilirsiniz. Eski görünümden sıkıldıysanız dosyanızı direkt olarak buradan da düzenleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı