Çözüldü Powerpoint yazılar vb. gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sucuklu

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Çok garip bir sorun ile karışalaştım daha birkaç hafta önce projemi yaparken hiçbir sorun yoktu bugün açtım ve resimler de de gördüğünüz böyle bir sıkıntı var sıfırdan kurdum fakat yine aynı bir fikri olan var mı? Yarına kadar çözmem gerek.

pw2.PNG

pw1.PNG

Powerpoint 2019 olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düzgün çalışan herhangi bir Office programını açın, Seçenekler>Gelişmiş menüsünden donanım hızlandırmasını devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip tamam deyip dener misiniz.
Düzgün çalışan herhangi bir Office programını açın, Seçenekler>Gelişmiş menüsünden donanım hızlandırmasını devre dışı bırak seçeneğini işaretleyip tamam deyip dener misiniz.
tüm office programlarında durum aynı...
Şuan OneNote açıldı ve dediğiniz gibi halletim çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı