PowerShell ile Windows etkinleştirmenin herhangi bir risk güvenlik sorunu var mı?

• Konuyu başlatan MYOUSO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.821

MYOUSO

Femtopat
Daha fazla  
Bu videodan Windows 11'i etkinleştirdim herhangi bir risk güvenlik sorunu var mı, var ise şu an ne yapmalıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ara böyle şeyler çok popülerdi hatırladığım kadar güvenli değil bir yer ile bilgisayarın iletişime geçiyor yani bilgilerin çalınabilir.

Bu güvenli bir yöntem, içiniz rahat olsun. Projenin kendisi açık kaynak.

Hani emin misiniz ona göre önlem alayım.

Evet. Kendi cihazlarımın hepsinde bunu kullanıyorum, bir sorun yaşadığım yok.
Şüpheleriniz varsa GitHub sayfalarını inceleyebilirsiniz.

Burayı da inceleyebilirsiniz.

Bu güvenli bir yöntem, içiniz rahat olsun. Projenin kendisi açık kaynak.

Açık kaynak kodlu olması doğrudan güvenli olduğu anlamına gelmez ama bu güvenli 😬 Microsoft zaten bunlara izin veriyor onlar için önemli olan daha fazla kişinin kullanması.

Açık kaynak kodlu olması doğrudan güvenli olduğu anlamına gelmez ama bu güvenli 😬 Microsoft zaten bunlara izin veriyor onlar için önemli olan daha fazla kişinin kullanması.

Açık kaynak = güvenli demedim zaten. Bir sorun çıksaydı topluluk şimdiye kadar bunu fark ederdi ve bu gündem olurdu. Kod güvenliğinden şüphe ediliyorsa incelenebilecek bir proje.

Açık kaynak = güvenli demedim zaten. Bir sorun çıksaydı topluluk şimdiye kadar bunu fark ederdi ve bu gündem olurdu. Kod güvenliğinden şüphe ediliyorsa incelenebilecek bir proje.
Tamam ben öyle iddia ettiğini iddia etmedim 😀 yanlış anlaşılmasın diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı