Zaten Dark Sub Zero kasanın içerisinde 750 W güç kaynağı yok muydu? Yoksa benmi yanlış biliyorum. Hatta 80+ bir psu varmış.Arkadaşlar ben High Power ECO 600 Watt Power Supply i Dark Sub Zero kasaya takabilirmiyim yanı kasanın psu yeri altta falan bi bakıp yardım edersen,z sevinirim 2 sinide sipariş ettim çünkü !
Kardeşim içinde 80+ 750 W güç kaynağı zaten var diyorum. Ne yapacaksın 600W psuyu?Bir sorun çıkmaz değilmi fan alta bakarsa yani adamın biri yorumda fan içe bakıyor demişde fan içe bakarsa güç kablosunu ters takması lazım çünkü
İptal edebiliyorsan et. Biz sana daha iyi kasa ve psu önerelim.Kardeşim ben zaten olmayanı çoktan sipariş ettim bi sıkıntı varsa iptal edeyim diye
Enslaved evet bana 600w yetiyor o yüzden
Bütçeni belirtir misin?Daha fazla fiyat verirsem hesabı aşar araştırmalarıma göre F/P olarak en iyisi ben sipariş ettiklerim. o 80+ 750 watt lığı alırsan limiti aşarım. İstesemde sipariş edemem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.