Powertec TR-1818 vs Oneblade QP2824/10

ErayDq

Picopat
Yüz ve vücut kıllarını sıfıra yakın almak için makine arıyorum, ikisi arasında kaldım. Eskiden bir tane Philips makine kullanıyordum ama vücut kıllarını alınca çim gibi dik duruyor ve sıfır almıyordu. Bu ikisi öyle değilmiş fakat hangisi daha sıfıra yakın alır bilemiyorum. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi anladığım kadarıyla vücudunda rahatsız olduğun bölgeler var. Bu dediğin ürünlerin fiyatına baktım, benim önerim lazer epilasyona gitmen (buz olursa daha iyi), bazı bölgeler 2 seansta tamamen bir daha çıkmıyor. Kısaca bu ürünlere vereceğin parayla bir bakım merkezinde seans başına vermen daha etkili bir çözüm.

Şimdi anladığım kadarıyla vücudunda rahatsız olduğun bölgeler var. Bu dediğin ürünlerin fiyatına baktım, benim önerim lazer epilasyona gitmen (buz olursa daha iyi), bazı bölgeler 2 seansta tamamen bir daha çıkmıyor. Kısaca bu ürünlere vereceğin parayla bir bakım merkezinde seans başına vermen daha etkili bir çözüm.
Yaşım 18 değil ve sadece vücut için istemiyorum. Sinek kaydı tıraşa yakın bi şekilde tıraş edecek tıraş makinesi arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı