Powertec TR-6700 vs Philips Qp2824/10 Oneblade

Philips'in standart makineleri güzel ama bıçağı böyle olanlar benim yüzümü tahriş ettiği için kullanamadım. Güzel alıyor aslında ama tıraş bıçağı ile olmak daha zahmetsiz geldi bir süre sonra. Eğer sakallar için jilet alternatifi bir şey aramıyorsan, Philips'in diğer normal modellerine bakmanı öneririm. Powertec olan saç kesme odaklı bir ürün. Sakalda ve vücutta iyi olmaz.

Uzun sure QP2510/10 modelini kullandim, gayet memnundum. Temiz yuz veya kirli sakal icin kullanacaksaniz oneririm ancak daha uzun sakal birakacaksaniz farkli modellere yonelin bence.
vücutta kullanılır mı peki?

Philips'in standart makineleri güzel ama bıçağı böyle olanlar benim yüzümü tahriş ettiği için kullanamadım. Güzel alıyor aslında ama tıraş bıçağı ile olmak daha zahmetsiz geldi bir süre sonra. Eğer sakallar için jilet alternatifi bir şey aramıyorsan, Philips'in diğer normal modellerine bakmanı öneririm. Powertec olan saç kesme odaklı bir ürün. Sakalda ve vücutta iyi olmaz.
hem vücut hem sakal için kullanılacak bir model biliyor musunuz? 3-5mm arası sakal kullanıyorum kısa sayılır yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı