Güzel olmuş, elinize sağlık. İzlemeyi en çok istediğim dizilerden biri, aslında başlamıştım da 4. bölümden sonra 2 saatlik dizi süreleri sıktığı için bıraktım.
Güzel olmuş, elinize sağlık. İzlemeyi en çok istediğim dizilerden biri, aslında başlamıştım da 4. bölümden sonra 2 saatlik dizi süreleri sıktığı için bıraktım.
O dizinin sevilme sebebi İlker Karayel'dir. Çok kaliteli bir oyuncu. Diğer oyuncuların da hakkı yenmez. İlker Karayel'in öğretmen dizisi var. Onu da öneririm. Zaten 9 bölüm. Çoğu kişiye ergen dizisi gibi gözükse de, verilmek istenen mesaj anlamlı. Sosyal medyaya bağımlılık ve sorgulama konusunu işliyor. Daha birçok sosyal mesaj da veriliyor.
Gece gece kafa gittiHocam o İlker Kaleli olacaktıAma sadece İlker Kaleli değil, bütün kadrosu gayet yetenekli insanlardan oluşuyor. Musa Uzunlar ve Burçin Terzioğlu oyunculuğunu ayrıca değerlendirebiliriz.
Öğretmen dizisi aslında yarım kaldı. 20 bölümü vardı. 7. bölümdeki Taner'in ters köşesinden bile 5 bölüm çıkardı. Ama diziyi şikayet ettikleri için kısa kestiler maalesef. Hapishanedeki çocuklara ve Taner'e ne olduğunu filan göremedik hiç.
Evet bende çok merak ediyordum sonra süresi uzun diye bıraktım
Maalesef ben de TV'den reklamlı olarak izliyordumBen, dizi TV'de yayınlanırken TV'den reklamlı şekilde 3 saatte izliyordum :d Siz yine iyi internetten 2 saatte izliyorsunuzdur, hatta hızlandırarak daha kısa sürede izleme şansınız da var.
Hiç kaçırmazdım, ertesi gün sınavım olsa bile baştan sona izlerdim.
Bu arada benim için de en iyi türk dizisi olabilir. Gerçi baştan sona izlediğim dizi sayısı bir elin parmağını geçmez. Son sezonu daha iyi olabilirdi sadece, bilemiyorum, ben pek tatmin olmamıştım.