Poyraz Karayel Gangsta's Paradise

Makaleler
8
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal. Kendime biraz vakit ayırarak videoları sürdürmeye devam ediyorum. Poyraz Karayel için hazırladığım bir Gangsta's Paradise videosu halihazırda vardı. Fakat ben üstünde biraz değişikler yapıp tekrar yükledim.

Öğretmen dizisinden sonra İlker Kaleli'ye duyduğum sempatiden dolayı bir gazla başladığım dizidir. Başladığıma pişmanım. 43. ve 82. bölümleri izlemeden mutlu son olmuyor maalesef. 43. bölümü bilenler bilir, spoilera kaçmak istemem.

Aksiyon, dram, aşk ve komedi kombinin olduğu harika bir yapımdır. Eşi benzeri yok. Türklerin de dizi yapabildiğinin kanıtıdır bu dizi.

Sizi video ile baş başa bırakıyorum. İyi seyirler ve iyi Sosyaller hepinize.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel olmuş, elinize sağlık. İzlemeyi en çok istediğim dizilerden biri, aslında başlamıştım da 4. bölümden sonra 2 saatlik dizi süreleri sıktığı için bıraktım.

Güzel olmuş, elinize sağlık. İzlemeyi en çok istediğim dizilerden biri, aslında başlamıştım da 4. bölümden sonra 2 saatlik dizi süreleri sıktığı için bıraktım.

Bazı sahneleri gereksiz boş. Ben atlaya atlaya izliyordum. Ama kesinlikle başlayın. Her ne kadar ağır dram olsa da izlemeye değer.

O dizinin sevilme sebebi İlker Karayel'dir. Çok kaliteli bir oyuncu. Diğer oyuncuların da hakkı yenmez. İlker Karayel'in öğretmen dizisi var. Onu da öneririm. Zaten 9 bölüm. Çoğu kişiye ergen dizisi gibi gözükse de, verilmek istenen mesaj anlamlı. Sosyal medyaya bağımlılık ve sorgulama konusunu işliyor. Daha birçok sosyal mesaj da veriliyor.

O dizinin sevilme sebebi İlker Karayel'dir. Çok kaliteli bir oyuncu. Diğer oyuncuların da hakkı yenmez. İlker Karayel'in öğretmen dizisi var. Onu da öneririm. Zaten 9 bölüm. Çoğu kişiye ergen dizisi gibi gözükse de, verilmek istenen mesaj anlamlı. Sosyal medyaya bağımlılık ve sorgulama konusunu işliyor. Daha birçok sosyal mesaj da veriliyor.

Hocam o İlker Kaleli olacaktı :D Ama sadece İlker Kaleli değil, bütün kadrosu gayet yetenekli insanlardan oluşuyor. Musa Uzunlar ve Burçin Terzioğlu oyunculuğunu ayrıca değerlendirebiliriz.

Öğretmen dizisi aslında yarım kaldı. 20 bölümü vardı. 7. bölümdeki Taner'in ters köşesinden bile 5 bölüm çıkardı. Ama diziyi şikayet ettikleri için kısa kestiler maalesef. Hapishanedeki çocuklara ve Taner'e ne olduğunu filan göremedik hiç.

Hocam o İlker Kaleli olacaktı :D Ama sadece İlker Kaleli değil, bütün kadrosu gayet yetenekli insanlardan oluşuyor. Musa Uzunlar ve Burçin Terzioğlu oyunculuğunu ayrıca değerlendirebiliriz.

Öğretmen dizisi aslında yarım kaldı. 20 bölümü vardı. 7. bölümdeki Taner'in ters köşesinden bile 5 bölüm çıkardı. Ama diziyi şikayet ettikleri için kısa kestiler maalesef. Hapishanedeki çocuklara ve Taner'e ne olduğunu filan göremedik hiç.
Gece gece kafa gitti :D Poyraz Karayel'den, İlker Karayel yaptık adamı.

Biraz daha uzatılabilirdi ama konusu gereği kısa süreceği belliydi. Aceleye geldiğine katılıyorum. Daha doyurucu olması gerekirdi. Mesela
öğretmen ne kadar ceza aldı? veya ne zaman öldü. Taner hocaya ve arkasındaki kişilere ne oldu?
gibi bazı sorular akılda kaldı.

Türkiye'ye böyle diziler fazla zaten. Sonra niye gelişemiyoruz? Neden gelişemediğimiz belli. Sosyal mesaj veren veya yeniliğe giden dizilere yer yok. Çünkü insanlar sorgulamaya başlar diye korkuyorlar.

Beyinler gelişime ve yeniliğe komple kapalı. Aşiret dizilerinin çocuk gelinleri, kadına şiddeti, tecavüz gibi konuları normal göstermesi kültür haline gelmiş. Bütün kanallarda Doğu aşiretleri ve Karadeniz dizilerinden geçilmiyor. Hep dram, hep zengin çocuk fakir kız aşkı, hep şive katarak yapılmaya çalışılan komedi dizileri. Artık midemi bulandırıyor. Şimdi de Osmanlı tarihinden bir gaz alındı durmadan devam ediliyor. En azından konsept farklı :) Özet olarak durum vahim.

Bu dizilerden farklı konular işleyebilenler de zaten adını unutturmadı. Kuzey ve Güney, Ezel, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kurtlar Vadisi vs. sayabilecek çok dizimiz yok maalesef.

Evet bende çok merak ediyordum sonra süresi uzun diye bıraktım :(

Ben, dizi TV'de yayınlanırken TV'den reklamlı şekilde 3 saatte izliyordum :d Siz yine iyi internetten 2 saatte izliyorsunuzdur, hatta hızlandırarak daha kısa sürede izleme şansınız da var.

Hiç kaçırmazdım, ertesi gün sınavım olsa bile baştan sona izlerdim.

Bu arada benim için de en iyi türk dizisi olabilir. Gerçi baştan sona izlediğim dizi sayısı bir elin parmağını geçmez. Son sezonu daha iyi olabilirdi sadece, bilemiyorum, ben pek tatmin olmamıştım.

Ben, dizi TV'de yayınlanırken TV'den reklamlı şekilde 3 saatte izliyordum :d Siz yine iyi internetten 2 saatte izliyorsunuzdur, hatta hızlandırarak daha kısa sürede izleme şansınız da var.

Hiç kaçırmazdım, ertesi gün sınavım olsa bile baştan sona izlerdim.

Bu arada benim için de en iyi türk dizisi olabilir. Gerçi baştan sona izlediğim dizi sayısı bir elin parmağını geçmez. Son sezonu daha iyi olabilirdi sadece, bilemiyorum, ben pek tatmin olmamıştım.
Maalesef ben de TV'den reklamlı olarak izliyordum :) Dizi sevildiği için gereğinden fazla uzatıldı bence. Çoğu zamanda çok boş bölümler vardı. Sonlara doğru sıkılmaya başlamıştım. Şimdi internetten izliyor olsam ileri sara sara izlerdim. Sonunu pek kabullenemedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı