5 sene TurkNet kullandım 1 kere kesilmedi internetim. Zamlardan sonra PoyrazNet'e geçtim, 6 aydır kullanıyorum her 1-2 günde bir internet tamamen gün boyu yok. Bazen geliyor çok düşük hızlarda sonra tekarar kopuyor. İnternet ışığı mavi normal yani kırmızıya dönmüyor modemde ama bağlantı olmuyor. Bazen her 5 dakikada bir kopuyor ve dayanılmaz oluyor. CS:GO'dan banlanacağım dereceliden sürekli çıkıyorum diye. Online oyun oynayacaksan PoyrazNet çok büyük sorun. Üstelik fatura sistemleride berbat AkBannk otomatik ödenen faturaları PoyrazNet'in muhasebesi işlemiyor kaç sefer çift fatura ödedim iade edilecek dendi edilmedi. Çağrı merkezi bile muhasebeye ulaşamıyor adamlar telefonu açmıyor. Beni aktardılar kaç defa yüzüme kapatıldı. Hala verdiğim paraları geri almaya uğraşıyorum. Bende bu ay değiştirmeyi düşünüyorum hattı taşıdıktan sonra 6 ay içinde ayrılırsan kurulum ücreti vs yansıtırlar dedikleri için bekledim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum PoyrazNet pişmanlıktır.
Çok soran olmuş ekleme olarak evet DNS çalışmıyor tamamını engelliyorlar bununla ilgili çok şikayet var internette, serbest profil felan seçin diyor ama tamamen yalandan ibaret çoğu siteye girişinizi engelliyor ve büyük ihtimal girdiğiniz siteleride logluyorlar.