Poyraznet nasıldır?

189454

Kilopat
Merhaba, direkt konuya gireyim; ilk olarak Netspeed'in 35 Mbps'lik fiber tarifesini kullanıyordum, aylık ücreti 86₺'den 124₺'ye yükselince Comnet'in 35 Mbps'lik tarifesine geçiş yaptım. Ancak bu ISS de 69₺ olan ücretini 109₺ olarak güncelledi. Şu an aklımda Poyraznet'in muadil tarifesine geçiş yapmak var (35 Mbps = 75₺).

Kısaca bu ISS hakkında ne düşünüyorsunuz, herhangi olumsuz bi' yönü mevcut mu? Uygun ücrete sahip alternatif ISS önerilerine de açığım.

Comnet'in internet sitesinde 35 Mbps 89,00 TL olarak gözüküyor. Poyraznet'te yakın bir zamanda zam alacaktır.

Maalesef, 89₺'lik ücret 12 aylık ücretin tamamını ödediğiniz anda geçerli.

Bu dolar kuru bu ekonomi de bu fiyatlar normal siz sıra sıra en ucuza doğru kaçmışsınız ama ona da zam gelecek.

Alternatif bir öneriniz var mı, yoksa bu ISS'de kalayım mı?

Netspeed iyidir kal bence.

Comnet diyecektiniz sanırım :). Ancak 100 Mbps'lik altyapıda 35 Mbps'lik tarifeden tam verimle faydalanamıyorum 😕.

Screenshot_20220724_232447.jpg

1 aydır kullanıyorum PoyrazNet'i. Sorun, kesinti hız düşümü yaşamadım. Müşteri hizmetleri de güzel. Çok kurumsal değil samimi bir havası var. Zam geldi bu ay, zamlı fiyatlarıyla da diğerlerinden uygun. 24 Mbps download olan tarifeyi kullanıyorum. Hız testi ve IP konum bilgisinde Kocaeli çıkıyor sanırım CGNAT ile ilgili bir durum, IP'leri Kocaeli'den çıkış yapıyor olabilir.

1 aydır kullanıyorum Poyraznet'i. Sorun, kesinti hız düşümü yaşamadım. Müşteri hizmetleri de güzel. Çok kurumsal değil samimi bir havası var. Zam geldi bu ay, zamlı fiyatlarıyla da diğerlerinden uygun. 24 Mbps download olan tarifeyi kullanıyorum. Hız testi ve IP konum bilgisinde Kocaeli çıkıyor sanırım CGNAT ile ilgili bir durum, IP'leri Kocaeli'den çıkış yapıyor olabilir.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bende 1 - 2 hafta içerisinde geçiş yapacağım, 24 Mbps'lik tarifeye. Peki siz tam hız alabiliyor musunuz, Ping durumu nedir, Bufferbloat test skorunuz nedir?

1 aydır kullanıyorum Poyraznet'i. Sorun, kesinti hız düşümü yaşamadım. Müşteri hizmetleri de güzel. Çok kurumsal değil samimi bir havası var. Zam geldi bu ay, zamlı fiyatlarıyla da diğerlerinden uygun. 24 Mbps download olan tarifeyi kullanıyorum. Hız testi ve IP konum bilgisinde Kocaeli çıkıyor sanırım CGNAT ile ilgili bir durum, IP'leri Kocaeli'den çıkış yapıyor olabilir.

Halen kullanıyor musunuz memnunmu sunuz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı