Ppf kaplama yapılmalı mi?

Jims

Megapat
Arkadaşlar arabanin olduğu yerde kediler ver kaputa çıkıp çiziyorlar ppf kaplama iş görür mü? Bazi yerlerde sökerken sıkıntı çıkarabilir, yıkarken iyi bir şampuan kullanmak gibi şeyler okudum. Kullanan var mı memnun musunuz?

Ppf uygulamanızı tavsiye ederim aracınızı kılcal çiziklerden korumuş olursunuz. Evet bazen sökerken sıkıntı çıkabilir ısıtarak çıkarmalısınız aksi taktirde boyaya zarar verme ihtimaliniz olur ya da sökerken yırtılır. Şampuan konusuna gelecek olursak benim aracımdada var ancak ben şampuan kullanmadan yıkıyorum bir sıkıntısını görmedim.

Ppf iş görür ufak sürtmelerde bile boyaya inmesini engelliyor çiziğin ama kalitelisi ile komple araba boyama nerdeyse aynı fiyat

Ppf uygulamanızı tavsiye ederim aracınızı kılcal çiziklerden korumuş olursunuz. Evet bazen sökerken sıkıntı çıkabilir ısıtarak çıkarmalısınız aksi taktirde boyaya zarar verme ihtimaliniz olur ya da sökerken yırtılır. Şampuan konusuna gelecek olursak benim aracımdada var ancak ben şampuan kullanmadan yıkıyorum bir sıkıntısını görmedim.

Hangi marka yaptırmıştiniz ?

Çok üst düzey bir araba olmadıkça PPF kaplama uçuk fiyatları yüzünden çok mantıksız, gereksiz bir uygulama benim için, kılcal çizikleri gerekli olduğu zaman pasta cila iş görür, bir ton para yığılıp PPF yaptırmak çok anlamsız.

Profesyonel ve iyi birine yaptırırsan kesinlikle işe yarar ama mucize beklememelisin. Yıkarken de dediğin gibi iyi şampuan bir de tazyikli su ile yıkarken çok yakından tutmamalısın.

Suyu yakından tutmayız da benzinlik dışında yıkayacak yer yok şampuan olayı sıkıntı😀

Çok üst düzey bir araba olmadıkça PPF kaplama uçuk fiyatları yüzünden çok mantıksız, gereksiz bir uygulama benim için, kılcal çizikleri gerekli olduğu zaman pasta cila iş görür, bir ton para yığılıp PPF yaptırmak çok anlamsız.

Öyle hocam stek marka kaput 12 bin TL istediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı