Merhaba yaklaşık 3 aydır PPL program ile çalışıyorum. Hafta da 3 gün gidiyordum bunu 4'e çıkarmaya karar verdim, upper lower bir program ile devam etmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir program ile devam etmeliyim (amaç yağ kaybı ve güç artışı)?
Merhaba yaklaşık 3 aydır PPL program ile çalışıyorum. Hafta da 3 gün gidiyordum bunu 4'e çıkarmaya karar verdim, upper lower bir program ile devam etmeyi düşünüyorum. Sizce nasıl bir program ile devam etmeliyim (amaç yağ kaybı ve güç artışı)?
Upper lower çok daha mantıklı olur. Haftada 4 de gitsen PPL ile her yer sadece 1 kere uyarılacak. Ya da işte 6 günde bir her neyse. Upper Lower ile 2 kere net uyarılacak her yer. PPL ile U/L'ın sıklığının eşit olması için PPL'nin 6 gün olması lazım. Kasların 5-7 gün dinlenmesi fazla uzun. Daha sık uyarılmalı.
Upper lower çok daha mantıklı olur. Haftada 4 de gitsen PPL ile her yer sadece 1 kere uyarılacak. Ya da işte 6 günde bir her neyse. Upper lower ile 2 kere net uyarılacak her yer. PPL ile u/l'ın sıklığının eşit olması için PPL'nin 6 gün olması lazım. Kasların 5-7 gün dinlenmesi fazla uzun. Daha sık uyarılmalı.