Pplup kullanılır mı?

majestics

Hectopat
Daha fazla  
Push-pull-legs-off-upper-lower şeklinde bir program uygulamak istiyorum sizce kullanılır mı? Haftada beş gün gidiyorum ve diğer sorum da push gunu gogus triceps ve omuz, Pull'da sırt ve biceps çalışırken legs de bacak çalışırken upper günü sırt gogus omuz kol hepsini mi çalışacagım?

Push-pull-legs-off-upper-lower şeklinde bir program uygulamak istiyorum sizce kullanılır mı? Haftada beş gün gidiyorum ve diğer sorum da push gunu gogus triceps ve omuz, Pull'da sırt ve biceps çalışırken legs de bacak çalışırken upper günü sırt gogus omuz kol hepsini mi çalışacagım?
Evet upperda tüm üst vücut. Direkt U/L yapabilirsin öyle de olur kafana göre. 6 günlük PPL'den daha iyi her türlü. Kullanılır.

Evet upperda tüm üst vücut. Direkt u/l yapabilirsin öyle de olur kafana göre. 6 günlük PPL'den daha iyi her türlü. Kullanılır.

Push.

Dumbell incline.
Cable crossover.

Cable lateral.
Shoulder press.

Triceps pushdown.
Overhead triceps pushdown.

Pull.

Latt pulldown.
Machine row.
Dumbell row.

Barbell curl.
İncline hammer curl.

Legs + ABS.

Leg curl.
Leg press.
Leg extansion.
Seated calf machine.

Upper.

İncline dumbell press.
Cable crossover.
Peck deck.

Lat pulldown.
Machine row.
Dumbell row.

Sharms.

Shoulder press.
Cable lateral.

İncline dumbell curl.
İncline hammer curl.

Triceps pushdown.

Forearm.

İlk set ısınma
2xtükeniş.

Şöyle bir şey hazırladım nasıldır?

Evet upperda tüm üst vücut. Direkt u/l yapabilirsin öyle de olur kafana göre. 6 günlük PPL'den daha iyi her türlü. Kullanılır.

Kafama takılan kısım şurası upper a da kac gogus kac sırt kac biceps kac triceps kac omuz hareketi yapmam gerektigi upper b de kac hareket her bolgeye orada takıldım.

Push.

Dumbell incline.
Cable crossover.

Cable lateral.
Shoulder press.

Triceps pushdown.

Pull.

Latt pulldown.
Machine row.
Dumbell row.

Barbell curl.
İncline hammer curl.

Legs + ABS.

Leg curl.
Leg press.
Leg extansion.
Seated calf machine.

Upper.

İncline dumbell press.
Cable crossover.
Peck deck.

Lat pulldown.
Machine row.
Dumbell row.

Sharms.

Shoulder press.
Cable lateral.

İncline dumbell curl.
İncline hammer curl.

Triceps pushdown.

Forearm.

İlk set ısınma
2xtükeniş.

Şöyle bir şey hazırladım nasıldır?

Kafama takılan kısım şurası upper a da kac gogus kac sırt kac biceps kac triceps kac omuz hareketi yapmam gerektigi upper b de kac hareket her bolgeye orada takıldım.
PPLxArnold olmuş bu direkt. Yapılabilir. Antrenman başına bir kasta 6 set geçilmesin yeter.

Pplup nasıl olmalı.

Hocam siz PPL- göğüs sırt - omuz kol yapmışsınız bu PPL X arnold oluyor ki bence iyi bir sistem. Upper lower olması için upper günü göğüs sırt omuz kol çalışıyor lowerda sadece bacak. İki sistem de iyidir deneyerek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Haftada 5 gidiyorsanız ve bacağı 2 kez yapmak istiyorsanız PPL upper lower yapın. Bacak 1 yeter diyorsanız PPL X arnold yapın veya 4 gidip PPL X upper yapın size kalmış.

Hocam siz PPL- göğüs sırt - omuz kol yapmışsınız bu PPL X arnold oluyor ki bence iyi bir sistem. Upper lower olması için upper günü göğüs sırt omuz kol çalışıyor lowerda sadece bacak. İki sistem de iyidir deneyerek kendinize uygun olanı bulabilirsiniz. Haftada 5 gidiyorsanız ve bacağı 2 kez yapmak istiyorsanız PPL upper lower yapın. Bacak 1 yeter diyorsanız PPL X arnold yapın veya 4 gidip PPL X upper yapın size kalmış.
Upper gunu her kas icin kac hareket koymalıyım peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı