Sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğinden istediğiniz uygulamayla açabilirsin.
Bende Office üyeliği yok sürekli uyarı veriyor zaten böyle açtıktan sonra nasıl kaydedebilirim PowerPoint dosyası olarak.
Hmm akıllı tahtaya mı takacaksın yoksa PC mi götüreceksin? Akıllı tahtaya takarsan dokunmana gerek yok akıllı tahta PowerPoint'i (ya da hangi uygulamayı kullanıyorsa onu) otomatik seçecektir.
Evet powerpoint şeklinde görünür ya da dediğim gibi hangi uygulamayı kullanıyorsa onunla açar.Ben PC götürmeyeceğim de mesela şöyle mi bu olay akıllı tahtaya açılırsa böyle google işaretiyle gözükmez sadece benim pc de mi böyle gözüküyor ?
office üyeliğim olmadığı için
yani office üyeliği olan başka pcde de böyle gözükür mü şuanki dosyalar
Evet PowerPoint şeklinde görünür ya da dediğim gibi hangi uygulamayı kullanıyorsa onunla açar.
Telefondan tekrar kontrol ettim telefonda zaten böyle gözüküyordu galiba şimdi tamam bir daha bakar mısınız şimdi akıllı tahtaya attığımda ya da Office'si olan başka bir PC de USB'yi açtığımızda normal PowerPoint işaretiyle gözükür değil mi?
Evet hocam.
Çok teşekkürler hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.