Çözüldü PPTX dosyası Internet Explorer ikonuyla gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ksmkaan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Tüm sınıftan yapılan slaytları topluyorum ve toplarken böyle bir şey oldu. PowerPoint dosyaları Google resmiyle gözüküyor. Nasıl PowerPoint şekline değiştireceğim?

11-H DİN (E_) 12.05.2022 21_42_11.png

Bende Office üyeliği yok sürekli uyarı veriyor zaten böyle açtıktan sonra nasıl kaydedebilirim PowerPoint dosyası olarak.

Hmm akıllı tahtaya mı takacaksın yoksa PC mi götüreceksin? Akıllı tahtaya takarsan dokunmana gerek yok akıllı tahta PowerPoint'i (ya da hangi uygulamayı kullanıyorsa onu) otomatik seçecektir.

Hmm akıllı tahtaya mı takacaksın yoksa PC mi götüreceksin? Akıllı tahtaya takarsan dokunmana gerek yok akıllı tahta PowerPoint'i (ya da hangi uygulamayı kullanıyorsa onu) otomatik seçecektir.

Ben PC götürmeyeceğim de mesela şöyle mi bu olay akıllı tahtaya açılırsa böyle google işaretiyle gözükmez sadece benim pc de mi böyle gözüküyor ?
office üyeliğim olmadığı için
yani office üyeliği olan başka pcde de böyle gözükür mü şuanki dosyalar

Ben PC götürmeyeceğim de mesela şöyle mi bu olay akıllı tahtaya açılırsa böyle google işaretiyle gözükmez sadece benim pc de mi böyle gözüküyor ?
office üyeliğim olmadığı için
yani office üyeliği olan başka pcde de böyle gözükür mü şuanki dosyalar
Evet powerpoint şeklinde görünür ya da dediğim gibi hangi uygulamayı kullanıyorsa onunla açar.

Evet PowerPoint şeklinde görünür ya da dediğim gibi hangi uygulamayı kullanıyorsa onunla açar.

Telefondan tekrar kontrol ettim telefonda zaten böyle gözüküyordu galiba şimdi tamam bir daha bakar mısınız şimdi akıllı tahtaya attığımda ya da Office'si olan başka bir PC de USB'yi açtığımızda normal PowerPoint işaretiyle gözükür değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220512-223558_My Files.jpg
    Screenshot_20220512-223558_My Files.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 71

Technopat Haberler

Geri
Yukarı