Arkadaşlar slayt ödevi yaptım kaydettim. Pptx diye bir dosya çıktı onu okuldaki bilgisayarda açabilir miyim okuldaki bilgisayar Windows 8.1 ben Windows 10 Pro'dan yaptım Office uygulamasından okulda hangi uygulama ile açabilirim?
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...
Eğer siz Office 360 ile yaptıysanız ve okuldaki bilgisayarda Office 2007 varsa büyük ihitmalle açamazsınız. Kaydederken farklı şekilde kaydetmeniz gerekiyordu sanırım. Tam olarak hatırlamıyorum. Kendi okulumdaki akıllı tahtalarda çok sorun yaşıyorduk bununla ilgili. 2007'de oluşturulan dosyayı 360 çok rahat bir şekilde açıyordu.
Eğer siz Office 360 ile yaptıysanız ve okuldaki bilgisayarda Office 2007 varsa büyük ihitmalle açamazsınız. Kaydederken farklı şekilde kaydetmeniz gerekiyordu sanırım. Tam olarak hatırlamıyorum.
MS Office 2003 users can use the Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats, to make it possible to open, edit, and save files in the new Office 2007 file…
MS Office 2003 users can use the Microsoft Office Compatibility Pack for Word, Excel, and PowerPoint 2007 File Formats, to make it possible to open, edit, and save files in the new Office 2007 file…
Eğersiz Office 360 ile yaptıysanız ve okuldaki bilgisayarda Office 2007 varsa büyük ihitmalle açamazsınız. Kaydederken farklı şekilde kaydetmeniz gerekiyordu sanırım. Tam olarak hatırlamıyorum. Kendi okulumdaki akıllı tahtalarda çok sorun yaşıyorduk bununla ilgili. 2007'de oluşturulan dosyayı 360 çok rahat bir şekilde açıyordu.
Açılır hocam. Çok korkmanıza gerek yok. Size açılmayacak gibi olursa bir tavsiye vereyim. Dosyayı Google Drive hesabınıza yükleyin. En kötü kanıt niyetine öğretmene gösterirsiniz. Anlayışlı olacağını tahmin ediyorum.