PPTX dosyası nasıl açılır?

Balder13

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 4690
2X8 1600 MHZ RAM
ASUS H81M-K
ASUS GTX1070 Ti CERBERUS GAMING GDDR5 8GB 256Bit DX12
ZK600 600W 80+
ZALMAN Z11 NEO
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar slayt ödevi yaptım kaydettim. Pptx diye bir dosya çıktı onu okuldaki bilgisayarda açabilir miyim okuldaki bilgisayar Windows 8.1 ben Windows 10 Pro'dan yaptım Office uygulamasından okulda hangi uygulama ile açabilirim?

Windows 8.1 varsa içinde de güncelş bir Office sürümü vardır, açılmaması için bir sebep yok. Açılmaz ise Powerpoint indirebilirsin bu yazılımla:

Eğer siz Office 360 ile yaptıysanız ve okuldaki bilgisayarda Office 2007 varsa büyük ihitmalle açamazsınız. Kaydederken farklı şekilde kaydetmeniz gerekiyordu sanırım. Tam olarak hatırlamıyorum. Kendi okulumdaki akıllı tahtalarda çok sorun yaşıyorduk bununla ilgili. 2007'de oluşturulan dosyayı 360 çok rahat bir şekilde açıyordu.

Eğer siz Office 360 ile yaptıysanız ve okuldaki bilgisayarda Office 2007 varsa büyük ihitmalle açamazsınız. Kaydederken farklı şekilde kaydetmeniz gerekiyordu sanırım. Tam olarak hatırlamıyorum.

Office 2007 olacağını sanmıyorum. Ama varsa da bunu kurması yeterli:

Office 2007 olacağını sanmıyorum. Ama varsa da bunu kurması yeterli:

Okuldaki öğretmene bağlı oluyor genelde durum. Sabit bir imaj dosyası ile halletikleri için bizim bütün tahtalarda Office 2010 vardı 😅

Eğersiz Office 360 ile yaptıysanız ve okuldaki bilgisayarda Office 2007 varsa büyük ihitmalle açamazsınız. Kaydederken farklı şekilde kaydetmeniz gerekiyordu sanırım. Tam olarak hatırlamıyorum. Kendi okulumdaki akıllı tahtalarda çok sorun yaşıyorduk bununla ilgili. 2007'de oluşturulan dosyayı 360 çok rahat bir şekilde açıyordu.

Ya bizim arkadaş açtı ama bügün slayt ama ben yaptım Office Microsoft Powerpoint'ten, benimki açılır mı?

Açılır hocam. Çok korkmanıza gerek yok. Size açılmayacak gibi olursa bir tavsiye vereyim. Dosyayı Google Drive hesabınıza yükleyin. En kötü kanıt niyetine öğretmene gösterirsiniz. Anlayışlı olacağını tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı