ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 8 Mart 2021 #51 Darth.Vader dedi: Bu video kadar cringe bir şey olamaz. İliklerime kadar utandım. Çok itici. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben insanların gülüp gülmemelerine mi karıştım? Kendi fikirlerimi söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu kendisi değil bir fanı yapmış. Cidden bir edit için bu kadar mı ileri gittiniz?
Darth.Vader dedi: Bu video kadar cringe bir şey olamaz. İliklerime kadar utandım. Çok itici. Sürprizbozan: Video Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben insanların gülüp gülmemelerine mi karıştım? Kendi fikirlerimi söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu videoyu kendisi değil bir fanı yapmış. Cidden bir edit için bu kadar mı ileri gittiniz?
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 8 Mart 2021 #52 ZerefDragneel dedi: Bu videoyu kendisi değil bir fanı yapmış. Cidden bir edit için bu kadar mı ileri gittiniz? Genişletmek için tıkla... Evet gittim. Ayrıca fan videosu olduğunu biliyorum. Bu onun yaptığı hareketi değiştirmez.
ZerefDragneel dedi: Bu videoyu kendisi değil bir fanı yapmış. Cidden bir edit için bu kadar mı ileri gittiniz? Genişletmek için tıkla... Evet gittim. Ayrıca fan videosu olduğunu biliyorum. Bu onun yaptığı hareketi değiştirmez.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 8 Mart 2021 #53 Darth.Vader dedi: Edit diye yapmamış mı oluyor? AAA bu edit o zaman dans etmedi. Genişletmek için tıkla... 1, 2 saniye ettiği dansları derlemiş ve 1 saat olmuş ne var bunda? Dans etmek de mi yasak?
Darth.Vader dedi: Edit diye yapmamış mı oluyor? AAA bu edit o zaman dans etmedi. Genişletmek için tıkla... 1, 2 saniye ettiği dansları derlemiş ve 1 saat olmuş ne var bunda? Dans etmek de mi yasak?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 8 Mart 2021 #54 Darth.Vader dedi: Edit diye yapmamış mı oluyor? Aaa bu edit o zaman dans etmedi. Genişletmek için tıkla... Kendisi diyor zaten ciddiye almayın diye. İzleyicileri güldürmek için yapıyor. Chate bakarsan zaten dalgaya alıyor hep.
Darth.Vader dedi: Edit diye yapmamış mı oluyor? Aaa bu edit o zaman dans etmedi. Genişletmek için tıkla... Kendisi diyor zaten ciddiye almayın diye. İzleyicileri güldürmek için yapıyor. Chate bakarsan zaten dalgaya alıyor hep.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 8 Mart 2021 #55 ZerefDragneel dedi: 1 2 saniye ettiği dansları derlemiş ve 1 saat olmuşmne var bunda dans etmekte mi yasak? Genişletmek için tıkla... Anlamıyor musunuz? Dans edebilir ben buna bir şey demiyorum. Sadece bana çok itici geliyor. Anladınız mı?
ZerefDragneel dedi: 1 2 saniye ettiği dansları derlemiş ve 1 saat olmuşmne var bunda dans etmekte mi yasak? Genişletmek için tıkla... Anlamıyor musunuz? Dans edebilir ben buna bir şey demiyorum. Sadece bana çok itici geliyor. Anladınız mı?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 8 Mart 2021 #56 Darth.Vader dedi: anlamıyor musunuz? Dans edebilir ben buna bir şey demiyorum. Sadece bana çok itici geliyor. Anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Biz de neden itici bulduğunu merak ediyoruz, anladık onu.
Darth.Vader dedi: anlamıyor musunuz? Dans edebilir ben buna bir şey demiyorum. Sadece bana çok itici geliyor. Anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Biz de neden itici bulduğunu merak ediyoruz, anladık onu.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 8 Mart 2021 #57 Sapphire1525 dedi: Kendisi diyor zaten ciddiye almayın diye. İzleyicileri güldürmek için yapıyor. Chate bakarsan zaten dalgaya alıyor hep. Genişletmek için tıkla... Gül Gül öldüm Bana göre komik değil. Bir insan buna gülebilir ama gülenin de mizah anlayışının çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Sapphire1525 dedi: Kendisi diyor zaten ciddiye almayın diye. İzleyicileri güldürmek için yapıyor. Chate bakarsan zaten dalgaya alıyor hep. Genişletmek için tıkla... Gül Gül öldüm Bana göre komik değil. Bir insan buna gülebilir ama gülenin de mizah anlayışının çok iyi olduğunu düşünmüyorum.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 8 Mart 2021 #58 Darth.Vader dedi: Anlamıyor musunuz? Dans edebilir ben buna bir şey demiyorum. Sadece bana çok itici geliyor. Anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu sana boş deme hakkı vermiyor ama. Bana hitap etmiyor dersin biter. Ama yok illa boş demek zorundasın.
Darth.Vader dedi: Anlamıyor musunuz? Dans edebilir ben buna bir şey demiyorum. Sadece bana çok itici geliyor. Anladınız mı? Genişletmek için tıkla... Bu sana boş deme hakkı vermiyor ama. Bana hitap etmiyor dersin biter. Ama yok illa boş demek zorundasın.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 8 Mart 2021 #59 ZerefDragneel dedi: Biz de neden itici bulduğunu merak ediyoruz, anladık onu. Genişletmek için tıkla... Ben de cevap yazdım. Gülüşü ve dansı itici. Daha ne istiyorsun? Cevabını aldın. Daha öncede yazdım zaten. Sapphire1525 dedi: Bu sana boş deme hakkı vermiyor ama. Bana hitap etmiyor dersin biter. Ama yok illa boş demek zorundasın. Genişletmek için tıkla... Bak bana göre boş. Tamam mı? Bak tekrar diyorum. Bana göre boş. Anladın mı?
ZerefDragneel dedi: Biz de neden itici bulduğunu merak ediyoruz, anladık onu. Genişletmek için tıkla... Ben de cevap yazdım. Gülüşü ve dansı itici. Daha ne istiyorsun? Cevabını aldın. Daha öncede yazdım zaten. Sapphire1525 dedi: Bu sana boş deme hakkı vermiyor ama. Bana hitap etmiyor dersin biter. Ama yok illa boş demek zorundasın. Genişletmek için tıkla... Bak bana göre boş. Tamam mı? Bak tekrar diyorum. Bana göre boş. Anladın mı?
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 8 Mart 2021 #60 Darth.Vader dedi: Ben de cevap yazdım. Gülüşü ve dansı itici. Daha ne istiyorsun? Cevabını aldın. Daha öncede yazdım zaten. Bak bana göre boş. Tamam mı? Bak tekrar diyorum. Bana göre boş. Anladın mı? Genişletmek için tıkla... İnsanlara boş demek kabalıktır. Eleştiriye değil hakarete girer bu. Senle daha fazla konuşamayağım. Anlamayacağın çok belli.
Darth.Vader dedi: Ben de cevap yazdım. Gülüşü ve dansı itici. Daha ne istiyorsun? Cevabını aldın. Daha öncede yazdım zaten. Bak bana göre boş. Tamam mı? Bak tekrar diyorum. Bana göre boş. Anladın mı? Genişletmek için tıkla... İnsanlara boş demek kabalıktır. Eleştiriye değil hakarete girer bu. Senle daha fazla konuşamayağım. Anlamayacağın çok belli.