PqueeN Twitch'i bırakıyor mu?

Psikoloji hafife alınacak bir şey değil, herkes her şeyi kaldıramıyor eğer cidden öyle bir sorunu varsa umarım uzaklaşmak iyi gelir, ancak kendi açımdan bakarsak.

Fiziksel bir iş denecek kıvamda bile değil yapıp da binlerce lira kazandığı iş, bilgisayar başında oyun oynayıp gülüp eğleniyor, mesai denen olayda yok, laylaylom, garip yani.
 
fmp,x_small,gloss,wall_texture,product,750x1000.u1.jpg
 
Bit hırsızlık olayından sonra Jahrein'in ekibi falan hepsi bırakmıştı başka yerde yayın açmıştı ama geçenlerde bir baktım hepsi dönmüş Twitch'e.

Parası biten geri gelir hiçbir zaman gaza gelip büyük konuşmamak gerekiyor.

Bilmiyorum olabilir kendisi show haberin kendinden alakasız bir habere onun yayın kesitleri koymasına kızmış diyenler var.
 
2019 senelerinde iyi bir yayıncıydı. Crysis 2 gibi muhteşem oyunları oynardı ve iyi bir kitlesi vardı. Ama 2021'den sonra bozmaya başladı. Başka eve taşındı o an kitlesinde değişiklik olduğunu fark ettim. Hepsi kız ve saçma sapan randomlar atıyorlar. PqueeN göz kırpınca chat "asdfghjklşkıjhgfdw" şeklinde random atıyor. PqueeN az değil tabii ki. Her şeye kahkaha atıyor. Böyle böyle toxic oldu. Açıkçası 2019dan sonra kitlesiyle beraber kendisi de bozduğu için bırakmalı. Parası bitince geri gelir zaten.
 
Şu SJW işinin de suyunu sıkana kadar bırakmayacaklar anlaşılan. Arkadaş ne güzel 2015'te zeon oxichampion yayınları izliyordum levoyla shot yayınlarında yarılıyordum taa ki Amazon gelip Twitch'i satın alana kadar. Just chatting diye bir zırva çıktı şimdi de her yer siyaset ya da hot tub. Yok Jahrein yok HasanAbi. Kardeşim isteyen istediğini izlesin falan da diyebilirsiniz de burası eğlence platformu. Sen de yeni platform açarsın ordan yürürsün. İşin içine böyle şeyleri sokuşturmak belki para ve kitle kazandırır ama işin büyüsünü de kaçırır açıkçası. İlerde kimse sizi hatırlamaz. İlla hatırlanacaksa Amazon satın almadan önceki Twitch'i hatırlar.
 

Geri
Yukarı