PqueeN Twitch'i bırakıyor mu?

Yayınlarında en ufacık bir dekolte, dişilik unsuru yok. Napayım ben kız yayıncıyı o zaman Mahmut abiyi izlerim daha iyi.

Dekolte istiyorsan git onlyfansa kadına helal olsun hiçbir yerini göstermeden bu yere geldiği için sizin gibi abazaları kendinden uzak tutuyor işte.
 
Nympea gibi bacak kaldırarak kitle oluşturmayanda kendine kız yayıncıyım demesinn 😂😂

Aslında bunlara bakarken anlaşılıyor ki; PqueeN'in kıymetini bilmek gerekiyor öyle fazla fanı değilim ama PqueeN'le nympea kapışırsa net PqueeN saplar nympea çok boş bir yayıncı.

Tekrar görüşmemek üzere yolu açık olsun 👍.

Kanka yanlış anlama da tam olarak neresini sevmiyorsun PqueeN'in merak ettim herkes negatif konu hakkında.
 
Kanka yanlış anlama da tam olarak neresini sevmiyorsun PqueeN'in merak ettim herkes negatif konu hakkında.
Kendisi ile bir sıkıntım yok fakat şu gülmesi ve duyar kasması insana kafayı yedirtiyor. BeN dİğErLeRi GiBi CiNsEl YeRlErİmİ gÖsTeRmİyOrUm (hayır bir kere de söylemiyor yani bunu)
 
Kendisi ile bir sıkıntım yok fakat şu gülmesi ve duyar kasması insana kafayı yedirtiyor. ben diğerleri gibi cinsel yerlerimi göstermiyorum (hayır bir kere de söylemiyor yani bunu)

O gülme olayını küçüklükten beri yaptığını artık refleks olmuş diyordu yanlış hatırlamıyorsam yani yine de senin düşüncen kendine göre haklısın.
 
Şahsen sevdiğim bana pozitif enerji sağlayan bir yayıncı sevmeyenler de çok mevcut sanırım Twitch'e ara vermiş, sıkıntıları büyükmüş. Bildiğim kadarıyla daha önceki yayınlarında 1-2 yıla emekliye ayrılacağını falan söylemişti, herhalde erkenden bırakacak gibi. Siz ne düşünüyorsunuz.
Kazandığı paraları yemeye gidiyordur.
 

Geri
Yukarı