Uçlu kalemin silgi koyulan yerini söküp, silgiyi çıkarıp kalan parçanın ince tarafını bir topun şişirme deliğine geçirin, diğer tarafı pompaya bağlayın ve topu şişirin.
Yöntemin 100% işe yaradığı kalem:
Reklam amaçlı değildir .
Yemekten sonra yağlı eller direkt olarak sabun ve su ile yıkanmaz. Islak mendil ya da peçete ile silerseniz ve daha sonra yıkama işlemine geçerseniz işiniz oldukça kolaylaşır.
Peçete yoksa da bana ne, onu da sen düşün delikanlı.
Yeni öğrendim bunu. Chrome kullanan arkadaşlar için ipucu. Sizin için gerekli olan sitelerin linkine rahat ulaşabilmek için yer işaretleri adı altında olan bu bölüme atabilirsiniz.
Yeni öğrendim bunu. Chrome kullanan arkadaşlar için ipucu. Sizin için gerekli olan sitelerin linkine rahat ulaşabilmek için yer işaretleri adı altında olan bu bölüme atabilirsiniz.
Şişe diklediğinizde ağzınızdaki her şey şişe ağzına, oradan da suya bulaşıyor. Başkası da aynı şişeden içiyorsa içen kişi tüm mikropları vücuduna alıyor. Başkası içmese bile belli bir süre sonra şişe üreyen mikroplardan kokmaya bile başlıyor ve siz o suyu içiyorsunuz.