Pratik bilgiler yazın

Uçlu kalemin silgi koyulan yerini söküp, silgiyi çıkarıp kalan parçanın ince tarafını bir topun şişirme deliğine geçirin, diğer tarafı pompaya bağlayın ve topu şişirin.

Yöntemin 100% işe yaradığı kalem:
images (2).jpeg

Reklam amaçlı değildir :D.

Yemekten sonra yağlı eller direkt olarak sabun ve su ile yıkanmaz. Islak mendil ya da peçete ile silerseniz ve daha sonra yıkama işlemine geçerseniz işiniz oldukça kolaylaşır.

Peçete yoksa da bana ne, onu da sen düşün delikanlı.

Yeni öğrendim bunu. Chrome kullanan arkadaşlar için ipucu. Sizin için gerekli olan sitelerin linkine rahat ulaşabilmek için yer işaretleri adı altında olan bu bölüme atabilirsiniz.

Eki Görüntüle 655347
Cidden yeni mi öğrendiniz?

XP kullandığımız zamanlarda bile hatırlıyorum, bildim bileli her tarayıcıda var yer işaretleri. Buradan birinin bilmeyeceğini hiç düşünmemiştim :D

Cidden yeni mi öğrendiniz?

XP kullandığımız zamanlarda bile hatırlıyorum, bildim bileli her tarayıcıda var yer işaretleri. Buradan birinin bilmeyeceğini hiç düşünmemiştim :D.

Yanlış yazdım kral kusura bakma :D. Biliyordum da bunu paylaşmak aklıma yeni geldi demek istedim.

Suyu şişeden bardağa dökmek yerine direkt kimse görmeden dikleyin çok fazla zaman kazandırıyor, ben çok kullanyorum daha yakalanmadım.
Şişe diklediğinizde ağzınızdaki her şey şişe ağzına, oradan da suya bulaşıyor. Başkası da aynı şişeden içiyorsa içen kişi tüm mikropları vücuduna alıyor. Başkası içmese bile belli bir süre sonra şişe üreyen mikroplardan kokmaya bile başlıyor ve siz o suyu içiyorsunuz.

Bir daha yapmazsınız herhalde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı