Pre-Workout kaşıntı yapar mı?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Kullanım sonrası karıncalanma yapıyor. Ama bende şu aralar anlamsız bir kaşıntı var. Özelliklede kalça ve kasık bölgelerinde. Kollarda vs. az da olsa var. Buna pre-workout'ın etkisi olur mu? Hiç ara vermeden kullandım yaklaşik 20-25 gün falan. Bu konu için ayrıca cildiyeye gideceğim ama böyle bir durum yaşayan var mı veya olabilir mi acaba diye merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pre-workoutu aldıktan sonra bir kaşınma yaşayabilirsin fakat üstünden bir süre geçtikten sonra hala kaşınma varsa bu normal değildir.

İşte hocam acaba sürekli kullandigim için tersmi tepti bu aklıma takıldı ama başka birşey de olabilir tam çözemedim.
Hocam ben sürekli kullandıktan sonra artık bağışıklık gibi bir şey olmuştu kaşınma gibi bir olay kalmamıştı. Bence bir süre kullanmayın ara verin sorununuz düzelirse preworkoutla alakalıdır zaten.

Hocam ben sürekli kullandıktan sonra artık bağışıklık gibi bir şey olmuştu kaşınma gibi bir olay kalmamıştı. Bence bir süre kullanmayın ara verin sorununuz düzelirse preworkoutla alakalıdır zaten.
Tamamdır hocam. Biraz ara verelim görecez bir şey değişecek mi. Sağolun cevabınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı