Pre workout önerisi

YK293618

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Legion 5 RTX 3070 8GB İ7 12700H 16G RAM DDR5 512 SSD 2K 165HZ Laptop
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır fitness ile uğraşıyorum idmanın ortasında enerjim bitiyor idmanım ortalama 2 saat sürüyor 2 saat enerjimi koruyabilecek bir preworkout önerebilir misiniz? (Tadı önemli değil)

O zaman kingsize Beast mode alabilirsiniz, değerleri smashe yakın hammaddesi de iyi (volac).
Hocam sizce hangisi daha iyi ya da daha iyi ne öneririsiniz? İlk preworkoutum protein oceandandı. 2. olarak almayı planlıyorum.
HIQ Smash Pro 2.0 325g

Hocam sizce hangisi daha iyi ya da daha iyi ne öneririsiniz? İlk preworkoutum protein oceandandı. 2. olarak almayı planlıyorum.
HIQ Smash Pro 2.0 325g

Bütçe varsa;

Bütçe varsa;

Şuanlık baktım da kartımda 500 tl varmış bu yüzden preforce proyu aldım. 3. pre workoutum olarak thirty one almayı düşünüyorum. Peki attığınız ürünlerin farkları nelerdir?

Şu anlık baktım da kartımda 500 TL varmış bu yüzden preforce Pro'yu aldım. 3. pre workoutum olarak thirty One almayı düşünüyorum. Peki attığınız ürünlerin farkları nelerdir?

TR'de 1 gr üstü sitrülin yasak fakat thirtyone servisi 2.5gr belirtmiş ama önerilen miktar 15 gr, yani diğer markalarda servis başı Max 1 gr sitrülin alıyorken thirtyone da 6-8 gr civarı alıyorsunuz. Ek olarak diğer değerleri de daha yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı